‹ Takaisin

Avoin työpaikka: Espoo / Tarkastuspäällikkö

Avoimen työpaikan tiedot

ESSI, ESPOONREKRY, TE-PALVELUT, MONSTER, JOBILLA, OIKOTIE, KUNTAREKRY, IIA

4.10.-23.10.2017

Tarkastuspäällikkö

Työavain 1-90-17

Vakanssinumero 003003

Vakinainen virkasuhde

Hakuaika päättyy 23.10.2017 kello 15:45

Sisäinen tarkastus, Asemakuja 2 C, 02770, Espoo

Konserniesikunta ja konsernipalvelut, Sisäinen tarkastus

Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Haluatko olla mukana kehittämässä Espoota? Sisäinen tarkastus avustaa kaupungin johtoa tuottamalla arviointitietoa sisäisen valvonnan, riskienhallinnan sekä johtamis- ja hallintoprosessien toimivuudesta.

Olet oma-aloitteinen, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja kehität aktiivisesti osaamistasi. Ajattelutapasi on analyyttinen ja osaat tarkastella asioita eri näkökulmista. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät. Odotamme sinulta myös esiintymisvalmiuksia ja hyvää kirjallista ilmaisua. Tarjoamme haasteellisia tehtäviä ja hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Työssäsi sinulla on näköalapaikka kaupungin toimintoihin. Espoon kaupungilla työskentelee noin 14 000 henkilöä.

Työn aloitus on 1.1.2018 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Arvostamme kokemusta arviointi- ja tarkastustyöstä, riskienhallinnan osaamista sekä kokemusta tarkastustiimin koordinoinnista. Lisäksi arvostamme suoritettua CIA-tutkintoa tai valmiutta tutkinnon suorittamiseen.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka 4495,45 €/kk + KVTES:n mukaiset lisät

Sopimusala KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Työaika 36 h 45 min viikossa

Konsernihallinto johtaa, ohjaa ja valvoo koko kaupunkikonsernia kaupunginjohtajan johdolla. Se edistää hyvää hallintoa, päätöksentekoa, yhtenäisiä toimintatapoja, kaupungin elinvoimaisuutta ja kestävää kehitystä. Konsernihallintoon kuuluvat konserniesikunta, konsernipalvelut ja sisäinen tarkastus.

Tarjoamme työntekijöillemme monia etuja työskennellessäsi Espoossa. Espoo on moniarvoinen ja monikulttuurinen kaupunki, joka on hyvä paikka asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Linkki sähköiseen hakemukseen

Lisätietoja tehtävästä

Tarkastusjohtaja Jari Tuominen

050 301 9491

etunimi.sukunimi@espoo.fi