‹ Takaisin

Avoin työpaikka: Sisäiset tarkastajat ry / Asiantuntija, jäsenpalvelut ja hallinto

Asiantuntija, jäsenpalvelut ja hallinto – Sisäiset tarkastajat ry

Sisäinen tarkastus on organisaation sisällä toimiva, riippumaton hallituksen ja ylimmän johdon tukena toimiva kehitys- ja varmennustoiminto. Sisäiset tarkastajat ry on sisäisten tarkastajien ammatillinen yhteistyöjärjestö. Sen tarkoituksena on edistää ammatin kehittymistä sekä osaamista hallinnon, riskienhallinnan ja sisäisen valvonnan alueella. Yhdistys järjestää koulutus- ja keskustelutilaisuuksia ja osallistuu alaan liittyvään keskusteluun eri foorumeilla sosiaalisesta mediasta alan säädösvalmisteluun. Sisäiset tarkastajat ry on Suomen maajärjestö maailmanlaajuisessa The Institute of Internal Auditors –järjestössä, tukee sen sertifiointeja ja osallistuu sen kautta ammatin kehittämiseen globaalisti. Yhdistyksessä on tällä hetkellä yli 600 jäsentä ja määrä on kasvusuunnassa.

Yhdistyksen toiminnan kehittyessä haemme vakituiseen työsuhteeseen asiantuntijaa tehtäväalueenaan jäsenpalvelut ja hallinto.

Mitä odotamme sinulta

  • Sinulla on kokemusta ja näkemystä asiakaspalvelutyöstä ja tavanomaisten toimisto-ohjelmistojen käyttö onnistuu. Emme edellytä pitkää työkokemusta, voit olla myös opinnäytetyövaiheessa tai juuri valmistunut. Somepäivittäminen eri kanavissa on sinulle tuttua ja osaat kehittää näkyvyyttämme suunnitelmallisesti.
  • Koulutustasosi on vähintään ammattikorkeakoulu ja suuntautumisesi mieluiten liiketalous tai markkinointi. Englannin kielellä työskenteleminen on sinulle helppoa. Sisäisen tarkastuksen opintosuoritukset ja osoittamasi muu kiinnostus sisäiseen tarkastukseen on etu.
  • Pidät tuloksien saavuttamista tärkeänä ja olet optimistinen ja energinen. Olet itsenäinen ja oma-aloitteinen, ja toimit mielelläsi myös osana tiimiä. Uskallat kyseenalaistaa, mutta olet valmis tekemään asiat loppuun saakka tarkasti ja sovittujen tavoitteiden mukaisesti.
  • Työhön sisältyvät yhdistyksen hallinnollisten rutiinien hoitaminen (jäsenrekisteri, laskutus, raportointi, nettisivujen käytön tuki), viestintä yhdistyksen nettisivuilla ja somekanavissa, jäsenneuvonta sekä koulutusten, seminaarien ja pienryhmätapaamisten myynti, koordinointi ja käytännön järjestelyt. Tehtävän muu sisältö muotoutuu valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Mitä tarjoamme

  • Yhdistys ja ala kehittyvät ja muuttuvat. Olemme entistä enemmän esillä ammatin kehittämiseksi ja sisäisen tarkastuksen markkinoimiseksi uusille yleisöille. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua tähän muutokseen.
  • Pääset näköalapaikalle ammatin ytimeen. Tavoitteenamme on tukea kehitystäsi sisäisen tarkastuksen ammattilaiseksi.
  • Toimistossa kanssasi työskentelee toiminnanjohtaja ja toimintaa tukee hallitus sekä yhdeksän aktiivista toimikuntaa.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 20.9. mennessä osoitteeseen sisaiset.tarkastajat@theiia.fi. Lisätietoja tehtävän sisällöstä saat past president Kari Storckoviukselta, puh. 0500 643 217, karisto@kotiportti.fi, 11. ja 12.9. klo 9-17 ja toiminnanjohtaja Jani Heikkalalta, puh. 040 844 2176, jani.heikkala@theiia.fi,  14.9. klo 16-18 ja 15.9. klo 12-14. Lisätietoja sisäisen tarkastuksen alasta löydät myös sivuilta theiia.fi ja global.theiia.org.