‹ Takaisin

Haemme Asiantuntijaa IIA Finlandiin

Sisäiset tarkastajat ry (IIA Finland) edistää sisäisen tarkastajan ammatillista osaamista ja ammattikunnan arvostusta. Yhdistys on sisäisen tarkastajan tukija ja kumppani ja se tunnetaan alan johtavana asiantuntijana ja kouluttajana Suomessa. IIA Finland on osa globaalia verkostoa ja yhdistys toimii kiinteässä yhteistyössä sisäisten tarkastajien kansainvälisten kattojärjestöjen kanssa.

Lisätietoa toiminnastamme saat yhdistyksen sivuilta www.theiia.fi. LinkedInissä toimintamme näkyy esim. IIA Finlandin virallisilla sivuilla IIA Finland|LinkedIn

Oletko sinä etsimämme asiantuntija?

Nykyisen asiantuntijan siirtyessä uusiin haasteisiin, etsimme nyt asiantuntijaa sisäisen tarkastuksen näköalapaikalle Sisäiset tarkastajat ry:n pariin:

-Olet yrittäjähenkinen, oma-aloitteinen ja positiivinen. Uudet eteen tulevat asiat ovat sinulle mahdollisuus, ja saavat sinut syttymään.

-Olet valmis kehittymään ja kehittämään sisäisen tarkastuksen toimintaamme, jäsenpalveluita ja toimistomme toimintaa yhteistyökumppaniemme kanssa.

-Viestit sujuvasti suomen- ja englannin kielellä, sinulla on digiosaamista, ja olet somessa omassa elementissäsi

-Viihdyt myös välttämättömien rutiinien kuten tapahtumahallinnan ja laskutuksen parissa, ja suoriudut niistä ammattimaisesti, huolellisesti ja sujuvasti. Haet jatkuvasti keinoja automatisoida ja edelleen kehittää toimistotehtävien hoitamista.

Luonnollisesti pääset myös vaikuttamaan tulevaan rooliisi. Tämänhetkisiä tehtäviä, joista sinun tulisi ottaa vastuuta ja hoitaa ne ovat mm.:

-Jäsenasiat (viestintä, jäsenrekisterin hoitaminen, vuosijäsenlaskutus)

-Tapahtumahallinta

-Laskutus (myynti- ja ostolaskut).

Tehtäviin sopiva koulutus on esim. AMK, Tradenomi.

Toimintamme sujuu yhteistyökumppaniemme kanssa, sähköisiä palveluita hyväksikäyttäen (kuten Ms Office, jäsenrekisteri, tapahtumahallintasovellus) ja taloushallinnossa käytämme apunamme tilitoimistoa ja taloushallinto-ohjelmistoa.

Toimistomme sijaitsee Technopolis Ruoholahdessa, mutta olemme viimeiset 2,5 vuotta tehneet lähes kokonaan etätöitä ja etätyön tekeminen on mahdollisuus jatkossakin.

Olet lämpimästi tervetullut! Ota rohkeasti yhteyttä ja hae paikkaa 2.10.2022 mennessä lähettämällä hakemus ja cv sisaiset.tarkastajat@theiia.fi sähköpostiin. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaisesti. Paikka on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Lisätietoja avoinna olevasta paikasta antavat toiminnanjohtaja Kaarina Sinersalo puh 050 325 7255 (parhaiten tavoitat Kaarinan ma 26.9 alkavalla viikolla) kaarina.sinersalo@theiia.fi  ja hallituksen puheenjohtaja Jim Johansson puh 050 511 7416.