‹ Takaisin

POP Pankki – Sisäinen tarkastaja

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 18 POP Pankkia, keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj, POP Asuntoluottopankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkikeskus osk. Riippumattoman EPSI Rating -toimialatutkimuksen mukaan POP Pankilla on tyytyväisimmät henkilöasiakkaat koko pankkitoimialalla – jo 12. kerran!

POP Pankkikeskuksen tehtävänä on huolehtia POP Pankki -ryhmän strategiasta ja ohjauksesta, POP Pankkien keskitetyistä palveluista sekä ICT-kehityksestä. POP Pankkikeskuksessa työskentelee yli sata asiantuntijaa Suomen parhaan pankin palveluiden ja osaamisen kehittämisen parissa.

Haemme nyt

SISÄISTÄ TARKASTAJAA

vakituiseen tehtävään osaksi POP Pankkikeskuksen tarkastustiimiä. Tehtävässä vastaat itsenäisesti POP Pankkien yhteenliittymän tarkastusten toteutuksesta, raportoinnista ja seurannasta sekä hyödynnät ja kehität data-analytiikkaa osana tarkastustoimintaa. Osallistut aktiivisesti sisäisen tarkastuksen vuosisuunnitelman laatimiseen, tarkastusprosessien ja jäsenluottolaitosten tarkastustoiminnan kehittämiseen. Tehtävääsi kuuluu myös tiivis yhteistyö muiden yksiköiden, kuten liiketoiminnan kehitys-, compliance- ja riskienvalvontatoimintojen kanssa.

Odotamme Sinulta

vähintään muutaman vuoden kokemusta sisäisen tarkastuksen tehtävästä, mielellään pankkialalta, sekä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Sinulla on ammattitutkinnoista esim. CIA suoritettuna tai kiinnostus niiden suorittamiseen. Olet innokas oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi. Teet sujuvasti yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa. Työskentelet itsenäisesti ja analyyttisesti ja hoidat tarkastusprosessin jämäkästi loppuun saakka. Keskustelet ja raportoit selkeästi ja ytimekkäästi suomeksi. Hallitset myös englannin kielen.

Tehtävään valittavalta tullaan tarkistamaan luottotiedot ja yritysyhteydet.

Tarjoamme sinulle

  • monipuolisia työtehtäviä vakavaraisessa ja kehittyvässä pankkiryhmässä
  • mahdollisuuden kehittyä sisäisen tarkastuksen ja finanssialan ammattilaisena
  • dynaamisen yrityskulttuurin ja joustavat toimintatavat
  • viihtyisän työympäristön, kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut
  • tiiviin työyhteisön ja mahtavat työkaverit

Toimitilamme ovat Espoon Leppävaarassa (Panorama Tower) erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä. Työskentelemme joustavasti hybridinä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 21.4.2024. Avoimet työpaikat (poppankki.fi)

Lisätietoja tehtävästä antaa tarkastusjohtaja Anne Makkonen, puh. 045 6500 277. Parhaiten tavoitat hänet maanantaisin ja tiistaisin klo 15-16.

Tervetuloa töihin POP Pankkiryhmään!