‹ Takaisin

Sisäinen tarkastaja – BDO

BDO on yksi maailman johtavista tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaatioista. Tarjoamme laadukkaita tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluja kaiken kokoisille yrityksille, julkissektorille ja muille yhteisöille. Palvelemme asiakkaitamme yli 91 000 asiantuntijamme voimin 167 maassa, Suomessa meitä on yli 300.

Sinun näköisesi urapolku.

Tavoitteenamme on olla paras mahdollinen kumppani asiakkaillemme sekä paras mahdollinen työpaikka asiantuntijoillemme: haluamme tarjota aidosti monipuolisia urapolkuja, merkityksellisiä työtehtäviä ja mahdollisuuksia kehittää osaamista oman mielenkiinnon mukaan. Vaalimme itsemme kehittämistä, työkaverin auttamista ja yhteisiä onnistumisia.

BDO – People helping people achieve their dreams

Haluaisitko olla mukana rakentamassa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa? Haemme kasvavaan joukkoomme sinua,

SISÄINEN TARKASTAJA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen työskentelemään mielenkiintoisissa ja ammatillisesti haastavissa sisäisen tarkastuksen toimeksiannoissa.

Sisäinen tarkastus on riippumatonta ja objektiivista arviointi-, varmistus- ja konsultointitoimintaa, joka tukee organisaation ylintä johtoa sen tavoitteiden saavuttamisessa. BDO tarjoaa asiantuntijuutta sisäisen tarkastuksen ja riskienhallinnan osa-alueilta eri kokoisille yrityksille, yhdistyksille ja säätiöille sekä julkishallinnon organisaatioille kuten kunnille, kuntayhtymille ja valtionhallinnolle.

Roolisi BDO:lla

Roolissasi toimit tarkastajana sisäisen tarkastuksen asiakastoimeksiannoissa. Tehtäviisi sisältyy myös kouluttamista sekä neuvonantoa niin ulkoisille asiakkaille kuin sisäisille sidosryhmille. Asiakaskuntamme on laaja ja pääset työskentelemään vaihtelevissa sekä ammatillisesti haastavissa toimeksiannoissa niin kunta- ja julkisyhteisöpuolen asiakkuuksissa kuin yhtiöasiakkuuksissa, joten vannomme, ettei yksikään työpäivä tule olemaan samanlainen. Tehtävässä menestymistäsi tukevat BDO:n huippuammattilaiset Suomessa sekä ulkomailla. Roolissasi pääset hyödyntämään, kehittämään ja laajentamaan osaamistasi ammatillisen kiinnostuksesi mukaan osana ammattitaitoista ja sitoutunutta tiimiämme. Vakaat asiakassuhteet ja vankka kasvumme avaavat monipuolisia uramahdollisuuksia.

Toivomme sinulta

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, katsomme eduksi CIA- tai CISA-tutkinnon.
  • 3-5 vuoden työkokemusta sisäisen tarkastuksen tehtävistä
  • oma-aloitteisuutta ja tavoitteellista työskentelyotetta
  • vahvoja työn organisointitaitoja ja kykyä hahmottaa nopeasti suuriakin kokonaisuuksia
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.
  • haluaa auttaa asiakkaitamme sekä kollegoita oman työsi kautta, ”People helping people achieve their dreams” -missiomme mukaisesti
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muun kielitaidon katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Asiantuntijoidemme hyvinvointia tuemme tarjoamalla kattavat työsuhde-etuudet ja työterveyshuollon. Työpisteesi sijaitsee viihtyisällä Lauttasaaren toimistollamme hyvin kulkuyhteyksien päässä. Tuemme myös etätyöskentelyä.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Hae työpaikkaa 30.11.2021 mennessä täyttämällä hakemus tämän linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan kandidaatin löytyessä. Huomioimme vain rekrytointijärjestelmämme kautta jätetyt hakemukset.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sisäisen tarkastuksen liiketoimintajohtaja, Partner Helge Vuoti, puh. 040 524 6002.