‹ Takaisin

Internal Auditor – OP Ryhmä

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

Nyt vahvistamme OP Ryhmän Sisäistä tarkastusta.

Tehtävästä

Sisäisen tarkastuksen Internal Auditorina tehtävänäsi on ylimmän johdon tukena arvioida OP Ryhmän liiketoiminta-, riskienhallinta- ja tukiprosessien laatua ja tehokkuutta. Tässä tehtävässä suunnittelet ja toteutat erityisesti riskien valvontaan kohdistuvia sisäisiä tarkastuksia sekä suoritat alueen jatkuvaa seurantaa.

Mitä toivomme sinulta

Sinulla voi olla muutaman vuoden kokemus sisäisenä tarkastajan toimimisesta tai sinulla voi olla vahvaa osaamista tietyltä riskienhallinnan osa-alueelta ja olet kiinnostunut katsomaan asioita uudesta näkökulmasta sisäisenä tarkastajana.

Vastaat tarkastusten riskiperusteisesta suunnittelusta ja huolehdit tarkastusten toteuttamisesta, raportoinnista sekä oman vastuualueesi jatkuvasta seurannasta. Työskentelet osana riskien valvonnan tarkastustiimiä, jonka vastuulla on OP:n riskienhallintakehikon eri riskilajien ja -mallien hallinnan sekä ICAAP- ja ILAAP-menettelyjen tarkastukset. Kiinnostuksesi mukaan voit osallistua laajasti myös koko OP Ryhmän toimintaan kohdistuviin tarkastuksiin. Toimit tiiviissä yhteistyössä vastuualueen tarkastuskohteiden vastuuhenkilöiden, johdon ja muiden sidosryhmien kanssa. Olet mukana koko Sisäisen tarkastuksen toiminnan jatkuvassa kehittämisessä.

Data-analytiikka ja IT-asiat kuuluvat osaksi jokaisen sisäisen tarkastajan päivittäistä työtä, joten on tärkeää, että nämä asiat eivät tunnu sinulle vierailta. Finanssialan sääntelyn ja viranomaisvalvonnan tuntemus edesauttaa tehtävässä menestymistä.

Moderni sisäinen tarkastus on jatkuvaa vuorovaikuttamista ja toiminnan kehittämisen tukemista hyvässä yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Sinulla on kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja keskustelet luontevasti niin asiantuntijoiden kuin ylimmän johdon kanssa. Kommunikoit vakuuttavasti ja selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti. Olet analyyttinen ja oma-aloitteinen sekä haluat kehittää itseäsi jatkuvasti. Tiedät olevasi taitava hallitsemaan ajankäyttöäsi itsenäisessä työssä, osaat erottaa pienet ja suuret asiat toisistaan ja sinulla on rohkeutta ja taitoa tuoda esiin kehityskohteita rakentavalla tavalla.

Edellytämme tehtävään sopivaa ylempää korkeakoulututkintoa. Sisäisen tarkastuksen kansainvälinen ammattitutkinto (CIA) luetaan eduksi. Mikäli sitä ei ole, toivomme kiinnostusta tutkinnon suorittamiseen.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osallistumaan ainutlaatuiselta näköalapaikalta Suomen johtavan finanssiryhmän toiminnan tarkastamiseen ja kehittämiseen. Saat kiinnostukseesi ja osaamiseesi pohjautuvan oman vastuualueen ja sinulla on erinomaiset mahdollisuudet ylläpitää ja kehittää erityisosaamistasi vahvalla tuellamme.

Käytössämme on hiotut prosessit ja modernit työkalut. Sovellamme työssämme ketteriä toimintatapoja. Parannamme jatkuvasti toimintaamme ja tuemme vahvasti kaikkien sisäisten tarkastajiemme osaamisen kehittämistä Sisäisen tarkastuksen urapolkumallin osa-alueilla. Toimimme alan kansainvälisten ammattistandardien ja parhaiden käytäntöjen mukaisesti sekä kehitämme jatkuvasti menetelmiämme tehokkaammiksi. Kaikilla sisäisillä tarkastajilla on mahdollisuus kiinnostuksensa ja osaamisensa mukaan osallistua Sisäisen tarkastuksen kehityshankkeisiin tai vastata niistä, ja siihen myös rohkaistaan. Pääset mukaan moniosaavaan tiimiin, jossa jokaisen erityisosaamista ja vahvuuksia hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla.

Työpisteesi sijaitsee OP:n Vallilan korttelissa Helsingissä.

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 26.10.2020 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi OP:n sivuilla olevan linkin kautta. Laitathan hakemukseesi mukaan myös palkkatoiveesi ja suosittelijoiden tiedot. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä edistämme haastatteluja jo hakuajalla.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä tai Sisäisessä tarkastuksessa työskentelemisestä, Piia Rahja kertoo mielellään lisää (puh. 050 302 7960). Tavoitat hänet parhaiten to 15.10. klo 9-11, ti 20.10. klo 9-11 ja pe 23.10. klo 13-15.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.