‹ Takaisin

Sisäisen tarkastuksen asiantuntijoita – Deloitte

Deloitte on yksi maailman johtavista asiantuntijayrityksistä ja tavoitteenamme on vaikuttaa asiakkaisiimme, toisiimme ja yhteiskuntaamme merkityksellisellä tavalla päivittäisen työmme kautta. Meitä deloittelaisia on maailmanlaajuisesti yli 286 000, joista Suomessa työskentelee 550. Palvelemme asiakkaitamme liikkeenjohdonkonsultoinnin, yritysjärjestelyiden, tilintarkastuksen, riskienhallinnan sekä vero- ja lakipalveluiden asiantuntijana. Menestyksemme ytimessä ovat huippuluokan osaaminen ja yhteistyön voima, joita tuemme coaching-kulttuurillamme.

Etsimme nyt kokeneita

Sisäisen tarkastuksen asiantuntijoita

 vauhdittamaan nopeaa kasvuamme Helsingin Ruoholahden toimistollemme.

Risk Advisory –tiimimme tarjoaa riskienhallinnan, tarkastuksen ja varmennustoimeksiantojen palveluita asiakkaillemme. Neuvomme asiakkaitamme nykyaikaisen teknologian ja datan hyödyntämisessä riskienhallinnassa ja tarkastuksessa. Käytämme myös itse uusimpia innovaatioita ja analytiikkaa osana päivittäistä työtämme.

Kokemuksestasi ja mielenkiinnon kohteistasi riippuen tulet työskentelemään joko sisäisen tarkastuksen asiantuntijana tai projektipäällikkönä. Vastaat oman työsi ja/tai projektitiimisi johtamisesta ja laadukkaasta toimituksesta asiakkaalle. Kykyjesi ja kiinnostuksesi mukaan osallistut myös liiketoimintamme ja palveluidemme kehittämiseen ja myyntiin osana tiimiä, sekä autat muissa riskienhallinnan kehittämishankkeissa. Emme odota sinun saavuttavan tavoittasi yksin, sillä tukenasi on Deloitten asiantuntijat ja verkosto niin lokaalisti kuin globaalisti.

Sinustako uusi deloittelainen?

Olet oman osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen intohimolla suhtautuva asiantuntija, joka haluaa olla sisäisen tarkastuksen eturintamassa. Haluat oppia mm. teknologian tarkastamisesta sekä sen hyödyntämisestä osana sisäistä tarkastusta. Kokeneena sisäisenä tarkastajana olet sitoutunut toimittamaan asiakkaillemme korkeatasoisia ja lisäarvoa tuottavia ratkaisuja. Nautit asiakkaiden haasteiden tunnistamisesta ja ratkaisusta, sekä ammatillisten suhteiden rakentamisesta niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

Lisäksi toivomme, että sinulla on:

  • Vähintään kolmen vuoden kokemus sisäisestä tarkastuksesta asiantuntijapalveluorganisaatiossa tai suuressa yhtiössä
  • Soveltuva korkeakoulututkinto, esim. KTM
  • CIA-sertifiointi tai halukkuus sen suorittamiseen
  • Suomen ja englannin kielen sujuva hallinta niin suullisesti kuin kirjallisesti
  • Mahdollisuus ja halukkuus matkustaa silloin tällöin, sillä osa työstämme tehdään asiakkaillamme niin kotimaassa kuin ulkomaillakin

 Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta lisää! Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään sunnuntaina 25.8. ja liitä mukaan ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi.

Heräsikö sinulla kysyttävää tehtävästä tai Deloittesta työnantajana? Strategic & Operational Risk –tiimimme vetäjä Jouni Viljanen kertoo sinulle mielellään lisää. Jounin tavoitat parhaiten maanantaina 12.8.2019 klo 15.00-16.00 tai keskiviikkona 21.8.2019 klo 9.30-10.30 numerosta +358407338888. Rekrytointiprosessia koskevat kysymykset voit osoittaa rekrytiimille osoitteeseen rekry@deloitte.fi

What impact will you make?

Kurkkaa arkeemme ja tutustu osaamiseemme @DeloitteFinland Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä sekä verkkosivuillamme www.deloitte.fi.