‹ Takaisin

Tradeka hakee sisäistä tarkastajaa tarkastuspäälliköksi

Tradeka-Yhtiöt Oy vastaa Tradekan liiketoimintojen omistajanohjauksesta. Se omistaa Restel-konsernin, Lehtipiste Oy:n sekä Tradeka-sijoitus Oy:n. Tradeka-sijoituksen noin 400 miljoonan euron sijoitusvarallisuus on sijoitettu pitkäjänteisesti ja laajasti eri omaisuusluokkiin hajauttaen. Toimipaikkamme sijaitsee Hämeentiellä Helsingissä. Lue lisää: www.tradeka.fi/

Sisäisen tarkastajamme jäädessä pois työelämästä haemme nyt kokenutta

Sisäistä tarkastajaa tarkastuspäälliköksi

tukemaan toiminnallaan toimivaa johtoa ja muuta organisaatiota Tradekan ja sen tytäryhtiöiden tavoitteiden saavuttamisessa ja toiminnan kehittämisessä. Tehtävässäsi laadit tarkastukselle riskiperusteisen vuosisuunnitelman sekä toteutat hyväksytyn vuosisuunnitelman mukaiset tarkastukset, sekä tarvittaessa organisaation johdon toiveesta erityistarkastuksia tai muita projekteja. Käyt läpi tarkastuksen tulokset ja toimenpidesuositukset tarkastettavien kanssa. Tarvittaessa konsultoit johtoa riskienhallintaan ja hyvään hallintotapaan liittyvissä asioissa. Tehtäviesi hoitamiseksi sinulla on käytössäsi ulkoistettu sisäisen tarkastuksen resurssi sekä osa-aikainen tarkastusassistentti. Tehtävässäsi raportoit Tradeka-Yhtiöt Oy:n tarkastusvaliokunnalle. Hallinnollisesti toimit Tradeka-Yhtiöt Oy:n toimitusjohtajan ja talousjohtajan alaisuudessa. Sisäisen tarkastuksen kohteena voivat olla Tradekan kaikki toiminnot ja kaikki toimintayksiköt kaikissa tytäryhtiöissä, joten tehtävä edellyttää liikkumista kaikkien Tradeka-konserniin kuuluvien yhtiöiden toiminta-alueilla.

Sinulla on yli viiden vuoden kokemus vastaavasta sisäisen tarkastajan tehtävästä sekä tehtävään soveltuva akateeminen tutkinto. Arvostamme sisäisen tarkastuksen CIA ja / tai CISA -ammattitutkintoa. Suomen kielen lisäksi työskentelet sujuvasti englannin kielellä. Olet järjestelmällinen, proaktiivinen, itseohjautuva, käytännönläheinen ja kykenet hahmottamaan asioita kokonaisvaltaisesti. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja vaikuttamistaidot.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän sekä kilpailukykyisen palkan ja vakavaraisen yrityksen edut.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa HR4:n senior rekrytointikonsultti Mira Stenholm, puh. 040 588 2406, tavoitettavissa parhaiten ti 15.8. ja pe 18.8. klo 10–11. Jätäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ti 22.8.2017.

Jätä hakemus