translation in progress

Kuinka liittyä jäseneksi?

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä sisäisen tarkastuksen tai sitä lähellä olevissa tehtävissä työskenteleviä henkilöitä. Liittymismaksu on 20 euroa. Perusjäsenen vuosimaksu on 240 euroa, opettajan ja opiskelijan 120 euroa ja eläkeläis-jäsenen 30 euroa. Kunniajäsenet eivät maksa jäsenmaksua.

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä täyttämällä sähköisen jäsenhakemuksen.

Hakemus käsitellään hakemuksen saapumista seuraavassa hallituksen kokouksessa ja jäsenyydestä tiedotetaan hakijalle.

Myös yhteisön on mahdollista hakea yhdistyksen jäsenyyttä. Yhteisöjäsenyyden kautta hyväksytyt henkilöt saavat samat edut ja oikeudet kuin yksityiset henkilöjäsenet. Yhteisöjäsenet voivat halutessaan saada verkkosivuille maininnan yhdistyksen tarkoituksen ja toiminnan tukemisesta.

Yhteisöjäseniä voi olla eri luokissa:

Luokka I

2 äänioikeutettua jäsentä

500 euroa

Luokka II

5 äänioikeutettua jäsentä

1250 euroa

Luokka III

10 äänioikeutettua jäsentä

2500 euroa

Luokka IV

20 äänioikeutettua jäsentä

5000 euroa

Luokka V

50 äänioikeutettua jäsentä

12500 euroa

SISÄISET TARKASTAJAT RY:N JÄSENYYDEN EDUT

Sisäiset tarkastajat ry:n tavoitteena on edistää sisäisen tarkastustoiminnan kehittämistä, sisäisen tarkastajan ammatillista osaamista, kannustaa jäseniä vuorovaikutukseen sekä osallistua alaan liittyvään keskusteluun ja vaikuttaa säädösvalmisteluun.

Sisäiset tarkastajat ry on jäsenenä alan maailmanlaajuisessa kattojärjestössä The Institute of Internal Auditorsissa (IIA) sekä The European Confederation of Institute of Internal Auditing (ECIIA) yhteenliittymässä, joka edustaa 35:tä jäsenyhdistystä Euroopassa ja sen lähialueilla.

8 syytä liittyä

1

Recruitment support

translation in progress, check back later

Liity nyt jäseneksi

Liity nyt ›