‹ Takaisin

Fennia – Sisäinen tarkastaja

Sisäinen tarkastaja

Rakennamme yhdessä tulevaisuuden Fenniaa asiakasarvo edellä, jotta asiakkaamme, omistajamme, voivat yrittää ja elää. Visiomme on olla vetovoimaisin, vastuullinen toimija. Neljä arvoamme, reilu, vastuullisesti rohkea, kehittyvä ja yhdessä, ohjaavat sitä, miten saavutamme tavoitteemme.

Fenniassa työskentelee rohkeita edistäjiä eri aloilta, devaajista asiakaspalvelun rautaisiin ammattilaisiin. Jos olet vastuullisesti rohkea ja reilu tiimipelaaja, joka haluaa kehittää asioita yhdessä, voisit sopia joukkoomme. Lue tarkempi tehtävän kuvaus alta ja ryhdy toimeen.

Tehtävän kuvaus

Oletko kiinnostunut riskienhallinnasta, sisäisestä valvonnasta sekä hallinto- ja ohjausjärjestelmistä? Etsimme nyt sisäistä tarkastajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Sisäisenä tarkastajana olet osa Fennian Sisäisen tarkastuksen yksikköä, jonka tehtävänä on tukea Fennia-ryhmän tavoitteiden saavuttamista riippumattoman ja objektiivisen tarkastustoiminnan avulla.

Työssäsi toteutat monipuolisia tarkastusprojekteja yhdessä sisäisen tarkastuksen johtajan kanssa, toimialueena koko Fennia-ryhmän liiketoiminta. Työ kattaa koko tarkastusprosessin alkaen tarkastusten suunnittelusta, dokumentaation ja datan analysoinnin sekä vastuuhenkilöiden haastatteluiden kautta raportointiin. Lisäksi työhön kuuluu yksikön toiminnan kehittämistä sisäisen tarkastuksen ammattistandardien viitoittamana.

Sinulta odotamme

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on kyky omaksua nopeasti uusia asioita, loogista päättelykykyä, vahvat suulliset ja kirjalliset viestintätaidot, soveltuva korkeakoulututkinto sekä halu kehittyä sisäisen tarkastuksen ammattilaisena.

Lisäksi arvostamme data-analytiikka- ja tietojärjestelmäosaamista sekä kokemusta sisäisen tarkastuksen tai riskienhallinnan tehtävistä finanssialalta. Eduksi katsotaan myös sisäisen tarkastuksen ammattisertifioinnit.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen?

Osana sisäistä tarkastusta pääset vakuutusliiketoiminnan ytimeen. Pääset haastamaan itseäsi vaativassa tehtävässä ja opit uutta joka päivä. Projektiluontoisen työn etuihin kuuluu, että pystyt syventymään tiettyyn aihekokonaisuuteen kerrallaan.

Fennia on vakavarainen ja vahvan perustan omaava vakuutusalan konserni, jossa vallitsee kehittämisen kulttuuri. Kattavan perehdytyksen lisäksi rohkaisemme työntekijöitämme jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuksia lisäkoulutukseen. Näin mahdollistamme sinulle kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät.

Tulet työskentelemään hyvien kulkuyhteyksien varrella Triplan läheisyydessä Länsi-Pasilassa. Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön. Koemme, että työhyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeämpää kuin koskaan ennen. Tavoitteenamme on, että jokainen fennialainen voi yhdistää työn ja vapaa-ajan hyvinvointia maksimoivalla tavalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa Sisäisen tarkastuksen johtaja Timo Suomela, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse perjantaina 10.5. kello 10-12 tai 13-14, tiistaina 14.5. 10.30-12 sekä perjantaina 24.5 9.30–11.00 numerosta +358 10 503 4041.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Haethan kuitenkin viimeistään sunnuntaina 26.5. Aloitamme haastattelut toukokuun loppupuolella. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään pian hakuajan päättymisen jälkeen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Toimintamme Fennialla perustuu vastuullisuuteen ja luottamukseen, joten työntekijältä tarkistetaan yritysyhteydet (sivutoimet) Työsopimuslain 3. luvun mukaisesti. Vakituiseen ja pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen tulevalle teetetään työhöntulotarkastus, johon sisältyy huumausainetesti.

Tehtävässä edellytetään erityistä luotettavuutta ja tulemme tarkistamaan luottotiedot tehtävään valittavalta henkilöltä.

Fennia arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Meille ovat tervetulleita kaikki hakijat taustoista, iästä, sukupuolesta ja eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmistä riippumatta.

Yhteyshenkilöt

Timo Suomela
Timo.Suomela@fennia.fi