Koulutuksiin ja tapahtumiin tästä 

Koulutuksen järjestäjä

Koulutustilaisuuksien teknisenä järjestäjänä toimii Sisäiset tarkastajat ry:n omistama tytäryhtiö Oy Inreviso Ab, jonka päätoimialana on sisäiseen tarkastukseen liittyvä koulutus.

Ilmoittautuminen

Kurssille tulee ilmoittautua kurssikuvauksen yhteydessä mainittuun viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuneet saavat vahvistuksen/laskun osallistumisesta ennen tilaisuutta. Osallistumismaksuun sisältyy kurssimateriaali sekä ohjelmanmukaiset tarjoilut.

Peruuttamiset ja muutokset

Estyneiden tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö. Esimerkiksi jäsenhinnalla ilmoittautuneen tilalle voi tulla toinen jäsen samasta organisaatiosta. Jos tilalle tulija ei täytä alkuperäisen hinnan kriteerejä, veloitamme hinnan erotuksen.

Jokaisessa tapahtumassa on kerrottu erikseen, mihin mennessä voi kuluitta peruuttaa osallistumisensa. Jos peruutus tehdään ko. tapahtumassa ilmoitetun päivämäärän jälkeen tai ilmoittautumista ei peruuteta, niin veloitamme molemmissa tapauksissa koko kurssimaksun.

Varaamme oikeuden koulutuksen peruuttamiseen, mikäli minimimäärä ilmoittautumisia ei täyty. Pidätämme myös oikeuden tarvittaessa vaihtaa koulutuspäivämääriä tai -paikkaa, vaihtaa kouluttajaa tai muokata koulutusohjelmaa.

Erityisruokavalio

Erityisruokavaliotoiveet tulee kertoa ilmoittautumisen yhteydessä tai viimeistään kurssivahvistuksen saatuaan. Näin voimme parhaiten toteuttaa kurssilaisten ruokavaliotoivomukset!

Kurssipaikka

Koulutustilaisuudet järjestetään pääsääntöisesti Helsingissä.

Lisätietoja

Lisätietoja kurssin sisällöstä antaa yhdistyksen toimistolla Kaarina Sinersalo, puh. 050 325 7255 ja käytännön järjestelyistä, sisaiset.tarkastajat@theiia.fi, puh. 050 505 6669.