‹ Takaisin

OP – Internal Auditor / Senior Internal Auditor, ICT-riskien hallinta

Internal Auditor / Senior Internal Auditor, ICT-riskien hallinta

Haemme motivoitunutta, osaavaa ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa henkilöä OP Ryhmän Sisäisen tarkastuksen tehtäviin. Tehtävä painottuu erityisesti vakuutusliiketoiminnan ICT-riskien hallinnan tarkastamiseen.

Roolissasi pääset omilla vahvuusalueillasi itsenäisesti toteuttamaan tarkastuksia suunnittelusta raportointiin saakka. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua tarkastuksiin laajasti eri alueilla.

Sisäinen tarkastus on noin 60 henkilön organisaatio suoraan OP:n ylimmän johdon alaisuudessa. Teemme OP:n kaikkeen toimintaan kohdistuvia tarkastuksia systemaattisen tarkastusprosessimme tukemana. Käsittelemme asiat toiminnasta vastaavien kanssa ja varmistamme, että antamamme suositukset toteutetaan. Raportoimme havaintomme OP:n ylimmälle johdolle.

Toiminnallamme on suuri merkitys ja vaikuttavuus OP Ryhmässä. OP Ryhmän johdon ja valvojien (Euroopan Keskuspankki, Finanssivalvonta) näkökulmasta Sisäinen tarkastus on keskeinen toimija hyvän corporate governancen ja laadun varmistajana ja kehittämisen alulle panijana. Molemmat tahot kirittävät meitä kehittämään Sisäisen tarkastuksen toimintaa aktiivisesti.

Keskeiset osaamisalueemme ovat tarkastusosaaminen, substanssiosaaminen, tekninen osaaminen (IT ja data-analytiikka) ja vuorovaikutusosaaminen. Näissä kehittyessään jokaisella on mahdollisuus ottaa laajemmin vastuuta Sisäisen tarkastuksen toiminnasta urapolkumallimme mukaisesti.

Tarjoamme sinulle

Työskentelemme OP:n hybridityömallin mukaisesti ja voit yhdistellä joustavasti lähi- ja etätyöskentelyä sen mukaan, mitä eri työvaiheet ja tehtävät edellyttävät ja miten saat tavoitteesi parhaiten toteutettua. Lähityöpisteesi sijaitsee OP:n Vallilan toimipaikassa. Painotamme erinomaisen yhteistyön merkitystä, ja sinulla on käytössäsi koko osaavan 60 henkilön organisaatiomme tuki työssäsi. Tarjoamme vaativaa tehtävää vastaavan palkitsemisen.

Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilöstörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa.

Pähkinänkuoressa odotamme sinulta

Odotamme sinulta vahvaa ICT-alueen osaamista ja kokemusta esimerkiksi järjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta, ICT-riskien hallinnasta, tietoturvasta, tiedonhallinnasta tai auditoinnista. Edellytämme suoritettua ylempää korkeakoulututkintoa. Sisäisen tarkastuksen tausta tai muu kokemus erityisesti vakuutusliiketoiminnan alueelta on eduksesi.

Kaikki uudet työntekijämme osallistuvat kattavaan Sisäisen tarkastuksen perehdytysohjelmaan. Rohkaisemme työntekijöitämme suorittamaan kansainvälisen tietojärjestelmätarkastuksen ja/tai sisäisen tarkastuksen ammattitutkinnon (CISA/CIA).

Miten tästä eteenpäin?

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sunnuntaihin 26.5.2024 mennessä liittämällä hakuun CV:si saatekirjeineen ja palkkatoiveineen. Kerro meille, miksi tehtävä on sinulle mielenkiintoinen ja millaista osaamista toisit mukanasi OP:n Sisäiseen tarkastukseen.

Jäikö jokin asia vielä askarruttamaan? Vakuutustoiminta -tiimin vetäjä Sirpa Rinne kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä ja tiimissä työskentelystä. Parhaiten tavoitat Sirpan puhelimitse numerosta, puh. 050 3488055 tai sähköpostitse sirpa.rinne(a)op.fi.

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, teetetään huumausainetesti sekä Suojelupoliisin teettämä perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

OP Ryhmä on monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta kunnioittava työyhteisö. Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olonsa tervetulleeksi ja arvostetuksi. Arvostamme erilaisuuden mukanaan tuomaa rikkautta ja monipuolisia näkökulmia. Kannustamme kaikkia hakemaan meille töihin, sillä meillä on jotain yhteistä.

Olemme sitoutuneet rakentamaan toiveikkaampaa tulevaisuutta – hienoa, että haluat mukaan yhteiselle matkallemme.

OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä. Olemme asiakkaidemme omistama, yksi finanssialan houkuttelevimmista työnantajista Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 13 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, sijoitus-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalveluita neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.