CIA itseopiskelun tuki, valmennuspaketti

Kurssi

Aika

01.01.2018 08:00 - 31.12.2018 23:59

Paikka

Hinta

Jäsenet: CIA itseopiskelupaketti 700 € + alv
Muut: CIA itseopiskelupaketti 1050 € + alv

Kurssin kuvaus

Voit ostaa kauttamme IIA:n CIA Learning System -itseopiskelupaketin (Versio 6). Huomioithan, että Versio 6 on henkilöille, jotka tenttivät CIA:ta vuoden 2019 alusta alkaen. Huomioithan myös, että yhdistyksemme myymä IIA CIA Learning System Versio 6 on kokonaan digitaalisessa muodossa. Materiaalia ei saa jakaa elektronisesti.

Lisätietoa IIA CIA Learning System -itseopiskelupaketista: https://www.learncia.com/

Yhdistys tarjoaa myös vuosittain CIA-tutkintoon valmentavaa kurssia, joka on suunniteltu CIA -valmennusmateriaalin (CIA Learning System) pohjalta. Suosittelemme lämpimästi kurssille osallistumista. Seuraava CIA valmennus järjestetään marraskuussa uudistetun CIA sertifikaatin (versio 6) mukaisena. Valmennukseen osallistuminen edellyttää valmennuspaketin ostamista etukäteen. Tenttiin voi valmistautua myös itsenäisesti valmennuspaketin avulla.

Jos sinulla on käytössäsi IIA CIA Learning System Versio 5, ja sinulle jää osia CIA:sta tentittäväksi vuoden 2019 puolelle, niin pystyt päivittämään IIA CIA Learning System -itseopiskelupaketin maksutta seuraavasti www.learncia.com/upgrade. Toimi joka tapauksessa 30 kesäkuuta 2019 mennessä.

Tulevat tapahtumat