CIA-valmennus kevät 2017 => siirtyy syksylle

Kurssi

Aika

01.02.2017 12:00 - 04.04.2017 17:00

Paikka

Huom! Siirtyy syksylle ! Päivät 1.2 - 2.2.2017 // 1.3.2017 // 4.4.2017 // Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti, Sulhasenkuja 3, Helsinki

Hinta

Jäsenet: 1460
Muut: 1660

Kurssin kuvaus

CIA-valmennus kevät 2017 => siirtyy syksylle – syksyn tarkat päivät julkaistaan mahdollisimman pian !

Mikäli tulevaisuuden suunnitelmissasi on suorittaa CIA-tutkinto, on tämä kurssi sinua varten! Koska tenttiin valmistautuminen on pitkälti yksinäistä puurtamista, on valmennuskurssin tavoitteena yhdessä keskustella tärkeimmmistä tenttiin valmistautumiseen liittyvistä kysymyksistä ja haasteista sekä kerätä ryhmän avulla motivaatiota omaan valmistautumiseen. Kurssilla käydään perusteellisesti läpi kaikki asiat, jotka sinun tulee tietää tenttiin valmistautumisen kannalta; mm. tenttiin rekisteröityminen, tentin tekninen toteutus, vastaustekniikka sekä koeosioiden rakenne ja painotus. Kurssilla käydään läpi jokaisen kolmen CIA-tentin osion keskeisimmät teemat, keskittyen erityisesti tentissä painotettaviin sekä haastaviin osa-alueisiin. Kurssin aikana ratkotaan runsaasti esimerkkitenttikysymyksiä sekä pohditaan yhdessä perusteita oikeille ja väärille vastauksille.

Valmennusryhmän tavoitteena on antaa CIA-kokelaalle mahdollisimman hyvät valmiudet päästä CIA-tentistä läpi ensimmäisellä yrittämällä. Suurin osa valmistautumisesta tapahtuu kuitenkin itseopiskeluna, mutta ryhmän säännölliset kokoontumiset luovat rytmiä opiskelulle ja tapaamisten yhteydessä on mahdollisuus pohtia yhdessä ryhmän kanssa itselleen haastavia kysymyksiä. Valmennusryhmä kokoontuu yhteensä neljä kertaa. Kolmelle viimeiselle kokoontumiselle laaditaan kotitehtväviä, joiden laatimiselle on hyvä varata riittävästi aikaa. Huolellinen kotitehtävien valmisteul sekä tenttimateriaaliin perehtyminen myös kokoontumisten välillä on erittäin suositeltavaa, jotta lähiopetuksesta saa parhaan mahdollisen hyödyn irti. Kurssi on suunniteltu CIA Learning System –valmennusmateriaalin pohjalta, joten sen hankkimista suositellaan vahvasti kurssin oheismateriaaliksi (kts lisätiedot alhaalta).

Otteita valmennuskurssin palautteista:

”Niinan vahvuus on ajantasaisessa ymmärryksessä CIA-tentin vaatimusten osalta ja ihmisläheisessä esiintymistavassa.”

”Tuoretta ja hyvää kokemusta, joten aineisto ja esittäminen vastasivat kurssin tavoitteita.”

”Niina keskittyi hyvin olennaiseen, saimme tentin kannalta hyviä tärppejä. Kouluttaja painosti nimenomaan tentissä menestymiseen, mikä oli tarkoituskin.”

KOULUTUSMATERIAALI

Valmennusmateriaalina kurssilla käytetään IIA Learning System valmennuspakettia, joka sisältää kirjat jokaiseen CIA-tentin osioon sekä interaktiivisen online testi- ja opiskeluympäristön. Aineistopaketti on saatavilla yhdistyksen toimistolta jäsenhintaan 700 euroa + alv (10%) ja ei jäsenille hintaan 1050 euroa + alv.

VALMENNUSPAKETIN TILAUS

Lisätietoja koulutuksesta ja kurssimateriaalista saa kouluttajalta suoraan (niina.ratsula@kemira.com / 050 486 9821).

Aikataulu

01.02.2017

12:00 - 17:00

Johdatus CIA-tutkintoon & CIA Part 1, Internal Audit Basics

02.02.2017

09:00 - 15:00

CIA Part 1 jatkuu

01.03.2017

10:00 - 17:00

CIA Part 2 Internal Audit Practic

04.04.2017

10:00 - 17:00

CIA Part 3 Internal Audit Knowledge Elements & Yhteenveto

Puhujat

Niina Ratsula

KTM, CIA, CCSA, CRMA Niina Ratsula on toiminut lähes kymmenen vuotta sisäisen valvonnan ja sisäisen tarkastuksen asiantuntijatehtävissä mm. Nokian ja Kemiran palveluksessa. Tällä hetkellä hän vastaa Kemira Oyj:n eettisistä ja compliance asioista. Niina on itse suorittanut CIA-tutkinnon vuonna 2013, joten kurssin ohjaus pohjautuu vahvasti omaan kokemukseen parhaista käytännöistä tentiin valmistautumisessa.

Karri Tomula

Part 3:ssa mukana on myös Karri Tomula, joka vastaa IT / Business Continuity alueen valmennuksesta. Karri toimii johtajana Cap Geminissa. Hänellä on vahva kokemus luennoitsijana riskienhallinnan, tietojärjestelmätarkastuksen ja tietoturvan aihepiiristä useiden vuosien ajalta mm. Helsingin kauppakorkeakoulussa ja Vaasan yliopistossa. Aikaisemmin Karri on toiminut turvallisuuspäällikkönä Nets Groupissa ja tarkastajana sekä konsulttina Deloitten ja KPMG:n palveluksessa. Lisäksi hän on kirjoittanut johtamiseen liittyviä teoksia.

Tulevat tapahtumat