COSO Internal Control -sertifikaatti valmennus

Kurssi

Aika

08.12.2020 08:30 - 10.12.2020 13:30

Paikka

Virtuaalitoteutus

Hinta

Jäsenet: Early Bird -hinta 30.9.2020 asti 1495,-€ + alv
1.10.2020 lähtien 1595,-€ + alv
Muut: 1895,-€ + alv

Laskuttaja: Oy Inreviso Ab

Kysythän paikkoja koulutukseen myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen (sisaiset.tarkastajat(at)theiia.fi).

Kurssin kuvaus

Huom. Kurssi järjestetään tällä kertaa kokonaan virtuaalisena!

Mikäli tulevaisuuden suunnitelmissasi on suorittaa sisäisen valvonnan COSO-tutkinto (COSO Internal Control Certificate), on tämä kurssi sinua varten! Valmennusryhmän tavoitteena on antaa mahdollisimman hyvät valmiudet päästä COSO-tentistä läpi ensimmäisellä yrittämällä.

Hyvän hallinnon vaateet korostuvat entistä selvemmin, sekä yksityisellä että julkisella puolella. COSO:n sisäisen valvonnan sertifikaattiohjelma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää asiantuntemustasi sisäisen valvonnan järjestelmästä ja antaa hyvät valmiudet sisäisen valvonnan arviointiin, sekä sen suunnitteluun ja toteuttamiseen.  Saat tämän sertifikaattiohjelman nyt kauttamme – ohjelma perustuu COSO:n tuottamaan aineistoon. Ansaitse COSO-sertifikaatti yhdistämällä itseopiskelua ja käytännön työpaja, jota seuraa online-tentti.

Ohjelma perustuu COSO:n sisäisen valvonnan (Integrated Framework v 2013) viitekehykseen ja sisältää case -harjoituksia. Kurssin tavoitteena on saada hyvä osaaminen ja ymmärtäminen COSO:sta. Saat myös käytännön työkalut siihen, miten voit käyttää viitekehystä organisaatiossasi.

Kurssi sopii mm. sisäisille tarkastajille, kontrolleista (internal controls) vastaaville henkilöille, tilintarkastajille sekä riskienhallinta ja compliance vastuuhenkilöille, joilla on noin 2-6 vuoden kokemus.

Kurssi sisältää yhteensä 3 osaa, jossa

  • ensimmäinen osa on omaehtoista verkko-opiskelua (4,5 tuntia), joka on hyvä olla suoritettuna ennen valmennusta, ja se on ehdottomasti oltava suoritettuna ennen tenttiä
  • toinen osa on valmennusta virtuaalisesti (2,5 päivää, 8.-10. joulukuuta)
  • kolmas osa on online-tentti. Testi tehdään ns. open-books -metodilla, eli tenttiä tehtäessä saa hyödyntää COSO-ohjelman opiskelumateriaalia.

Valmennuksen opetuskieli on suomi, opiskelumateriaali, omaehtoinen verkko-opiskelu ja tentti ovat englanniksi.

Saat linkin verkko-opiskelu -osuuteen ennen lähiopetusta. Samoin lähetämme sähköpostitse materiaalin valmennuspäiviä varten, joka sinun tulee ehdottomasti printata itsellesi, ennen kuin tulet valmennukseen. Koska tentti on ns. open-books, niin tähän printattuun materiaaliin tehdään valmennuksessa runsaasti tentistä suoriutumista helpottavia merkintöjä, korostuksia ja muistiinpanoja.

Saat oikeuden tehdä tentin, kun olet suorittanut sekä omaehtoisen verkko-opiskelun että osallistunut valmennukseen. Sinulla on 90 päivää aikaa tehdä tentti ja läpäistä se hyväksytysti.

Ohessa vielä englanninkielinen kurssikuvaus. COSO Internal Control Certificate

Hinta sisältää kokonaisuuden itseopiskelu, valmennus ja tentin suorittaminen.

COSO-sertifikaatti ei edellytä vuotuista CPE-raportointia sertifikaatin ylläpitämiseksi.

Huomioithan, että viimeinen ilmoittautumispäivä tähän koulutuskokonaisuuteen on 16.11.2020! Jos ilmoittautuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tai ilmoittautumista ei peruuteta, niin veloitamme molemmissa tapauksissa koko kurssimaksun.

Kysythän paikkoja koulutukseen myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen (sisaiset.tarkastajat(at)theiia.fi).

CPE: 25,5

Aikataulu

08.12.2020

08:30

Linjojen avaaminen ja virtuaalikahvit

09:00

Koulutus alkaa

10:15

Tauko

10:25

Koulutus jatkuu

12:00

Lounas

13:00

Koulutus jatkuu

14:30

Kahvitauko

14:50

Koulutus jatkuu

16:30

Koulutuspäivä päättyy

09.12.2020

08:30

Linjojen avaaminen ja virtuaalikahvit

09:00

Koulutus alkaa

10:15

Tauko

10:25

Koulutus jatkuu

12:00

Lounas

13:00

Koulutus jatkuu

14:30

Kahvitauko

14:50

Koulutus jatkuu

16:30

Koulutuspäivä päättyy

10.12.2020

08:30

Linjojen avaaminen ja virtuaalikahvit

09:00

Koulutus alkaa

10:15

Tauko

10:30

Koulutus jatkuu

12:30

Lounas

13:30

Koulutus päättyy

Puhujat

Markus Leinonen

Markus Leinonen

Markus Leinonen's IT career started with a home computer purchased at the age of 13, and he first got paid for a programming job at the age of 16. At Turku School of Economics and Business Administration Markus majored in Information Systems Science, and since then his working career has progressed through IT Manager, Programmer, Database Administrator, SAP Expert, and IT Auditor positions to outside of the field, to the world of audit and controls. After working as an Internal Auditor at UPM, he was a consultant with KPMG for five years, and progressed to build Internal Controls at Cargotec, and returned back to Internal Audit, this time at Metsä Group at the turn of the year. Markus has been lecturing in ISACA Finland's TiVaKo, several other training programmes and seminars. He got his COSO Internal Controls - Integrated Framework certificate in 2017, and has facilitated the certification training in Finland once before.

Tulevat tapahtumat