IIA:n ja ISACA:n yhteinen virtuaalinen kuukausikokous Oulun yliopistolla

Lisätiedot

Aika

27.01.2022 14:00 - 27.01.2022 16:00

Paikka

Virtuaalinen

Hinta

Jäsenet: Maksuton
Muut: N/A. Tämä tilaisuus vain jäsenille.

Tapahtuman kuvaus

Tervetuloa mukaan IIA:n ja ISACA:n virtuaaliseen kuukausikokoukseen Oulun yliopistolle.

Tilaisuudessa kuullaan mm. alustus aiheesta ”Kuntasektori ja siihen liittyvät tietoturvauhkat ja kuinka niitä voidaan eliminoida”. Lisäksi alustusta aiheesta ”Tekoälyn vaikutuksista tulevaisuuden riskinhallintaan organisaatioissa”.

Tilaisuus toteutetaan virtuaalisena Oulusta käsin. Tapahtumaan on kutsuttu myös Oulun yliopiston teekkareita, tietojenkäsittelijöitä ja kauppatieteilijöitä.

Huomioithan, että viimeinen ilmoittautumispäivä tähän koulutuskokonaisuuteen on 25.1.2022! Lähetämme ilmoittautuneille linkin etäosallistumista varten 1-2 päivää ennen tapahtumaa.

Kysythän paikkoja tapahtumaan myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen (sisaiset.tarkastajat(at)theiia.fi).

CPE:2

Aikataulu

27.01.2022

13:50

Linjat avautuvat

14:00

Tilaisuuden avaus ja esittely

Oulun yliopisto, Isaca Finland ja IIA Finland

14:15

Kuntasektori ja siihen liittyvät tietoturvauhkat ja kuinka niitä voidaan eliminoida

Juha Röning

14:50

Tauko

15:00

Tekoälyn vaikutuksista tulevaisuuden riskinhallintaan organisaatioissa

Petri Ahokangas

15:30

Isaca:n ja IIA:n ajankohtaiset jäsenasiat

16:00

Tilaisuus päättyy

Puhujat

Juha Röning

Juha Röning

Juha Röning is Professor of Embedded System at the University of Oulu. He serves also as Visiting Professor of Tianjin University of Technology, P. R. China. He is principal investigator of the Biomimetics and Intelligent Systems Group (BISG).
He has two patents and has published more than 300 papers in the areas of computer vision, robotics, intelligent signal analysis, and software security. He is currently serving as a Board of Director for euRobotics aisbl. He is also a steering board member of ARTMIS-IA.

Petri Ahokangas

Petri Ahokangas

Petri Ahokangas on Oulun yliopistossa ohjelmistoliiketoiminnan dosentti ja Oulun yliopiston kauppakorkeakoulussa uuden digitaalisten liiketoiminnan professori. Ahokangas toimii myös Martti Ahtisaari Instituutin FUTURALIS-tutkimusryhmän johtajana.
Ahokangas on kansainvälisen ja uuden liiketoiminnan tutkija, joka on erikoistunut korkean teknologian, digitaalisen liiketoiminnan ja erityisesti viestintäalan (5G- ja 6G-ratkaisut ja palvelut) teemoihin liiketoimintamallien, ekosysteemien, strategioiden sekä kansainvälistymisen näkökulmasta. Hän on osallistunut useisiin kansallisiin ja kansainvälisiin hankkeisiin ja hänellä on huomattava määrä kansainvälisiä tieteellisiä julkaisuja.

Tulevat tapahtumat