IIA:n virtuaalinen Joulutapahtuma

Lisätiedot

Aika

16.12.2020 14:30 - 16.12.2020 15:45

Paikka

Webinaari

Hinta

Jäsenet: Maksuton
Muut: N/A

Huom. 13.12. jälkeen voit kysellä paikkoja tapahtumaan suoraan IIA Finland:in toimistolta: sisaiset.tarkastajat(at)theiia.fi

Tapahtuman kuvaus

Huom. 13.12. jälkeen voit kysellä paikkoja tapahtumaan suoraan IIA Finland:in toimistolta: sisaiset.tarkastajat(at)theiia.fi

Tervetuloa tonttuilemaan yhdistyksen jouluiseen tapahtumaan 16.12. – tällä kertaa virtuaalisesti! Luvassa paneelikeskustelu aiheesta ”COVID-19 – tarkastuksen uusi normaali?”, yhdistyksen kuulumisia ja joululauluja. Varaa itsellesi mukaan glögiä, joulumieltä ja älä unohda tonttulakkia!

Lähetämme linkin paria päivää ennen.

Huom. viimeinen ilmoittautumispäivä tähän tilaisuuteen on 13.12.2020. Peruutathan esteen sattuessa osallistumisesi.

Kysythän paikkoja tapahtumaan myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen (sisaiset.tarkastajat(at)theiia.fi).

CPE: 1

Aikataulu

16.12.2020

14:30

Tilaisuuden avaus

14:35

Paneelikeskustelu: COVID-19 – tarkastuksen uusi normaali?

panelistit: Riikka Koivunen, Helsingin kaupunki, Sakari Lehtinen, OP Ryhmä, Hannele Malin, Fiskars & Joonas Värtinen, Aktia

fasilitoija: Jim Johansson, Nordea

15:20

Yhdistysasiat

Kaarina Sinersalo, IIA Finland

15:35

Joululauluja yhdessä

15:45

Tilaisuus päättyy

Puhujat

Sakari Lehtinen

Sakari Lehtinen

KTM Sakari Lehtinen, CIA, toimii OP Ryhmän tarkastusjohtajana ja IIA Finlandin hallituksen puheenjohtajana. Hänellä on 21 vuoden kokemus sisäisestä tarkastuksesta ja 30 vuoden kokemus finanssitoimialalta.

Hannele Malin

Hannele Malin

Hannele Malin CIA, CCSA, is VP Internal Audit in Fiskars Oyj. She has over 20 years of experience as an auditor.
Hannele previously worked for 7 years as VP Group Internal Audit and Risk Management in Finnair. Other work experience she has in auditing and risk management PwC, Deloitte, Stockmann Oyj and Fortum Oyj.

Joonas Värtinen

Joonas Värtinen

Joonas Värtinen (OTK, CIA ja CGEIT) on toiminut vuodesta 2016 Aktian sisäisen tarkastuksen johtajana. Ennen Aktiaan siirtymistään, Joonas on työskennellyt Nordea-konsernissa useissa tehtävissä. Viimeisimpänä hän veti yksikköä, joka vastasi konsernin operatiivisten riskien raportoinnista, prosesseista ja välineistä. Ennen tätä hän toimi mm. sähköisen pankkitoiminnan ja maksuliikenteen kehittämisen parissa. Joonas toimii seminaaritoimikunnan puheenjohtajana sekä on myös vetänyt Sisäisten tarkastajien pienryhmää, joka tutkii datan ja analytiikan käytön lisäämistä tarkastuksissa.

Riikka Koivunen

Riikka Koivunen

Riikka Koivunen, KTM, JHTT toimii Helsingin kaupungin sisäisessä tarkastuksessa ja on sitä ennen ollut sekä palveluntuottajalla että pitkään julkisen sektorin sisäisen tarkastuksen eri tehtävissä HUS-Kuntayhtymässä. Sisäisen tarkastuksen ynpyröissä kokemusta ja julkisen sektorin verkostointia on kertynyt noin 20 vuoden ajalta. Riikka toimii Sisäiset tarkastajat ry:n hallituksen vpj, julkissektoritoimikunnan puheenjohtajana ja on jäsenenä Terveydenhuollon pienryhmässä.

Jim Johansson

Jim Johansson

Jim Johansson (OTK, EMBA, CIA, CFSA) on toiminut Nordean sisäisessä tarkastuksessa vuodesta 2008. Sitä ennen hän toimi liiketoimintapuolella varainhoitotoiminnoissa.

Tällä hetkellä Jim vastaa mm. Nordean tarkastusresurssien allokoinnista ja projektien aikataulutuksesta. Jim on yhdistyksen Viestintätoimikunnan puheenjohtaja ja hallituksen jäsen.

Kaarina Sinersalo

Kaarina Sinersalo

Kaarina Sinersalolla, CISA, IPMA, KTM on vahva ja monipuolinen kokemus sisäisen tarkastuksen, riskienhallinnan ja tarkastusprosessien kehittämisestä sekä tuloksellisesta johtamisesta. Yhteensä kokemusta on karttunut noin 20 vuoden ajan sekä yksityisistä että julkisista organisaatioista. Kaarina on Sisäiset tarkastajat ry:n toiminnanjohtaja.

Tulevat tapahtumat