IIA:n virtuaalinen kevätkuukausikokous

Lisätiedot

Aika

06.05.2020 14:00 - 06.05.2020 15:45

Paikka

Webinaari

Hinta

Jäsenet: Maksuton
Muut:

Tapahtuman kuvaus

Tervetuloa IIA:n virtuaaliseen kevätkuukausikokoukseen 6.5.!

Voit halutessasi lähettää etukäteen kysymyksiä aiheeseen liittyen ilmoittautumisen yhteydessä, lisätiedot-kohdassa.

Lähetämme ilmoittautuneille 1-2 päivää aikaisemmin Teams-linkin osallistumista varten.

CPE: 2

Aikataulu

06.05.2020

14:00

Poikkeustilanne edellyttää Sisäiseltä tarkastukselta ketteryyttä

Sakari Lehtinen, OP

14:25

Vastuullisuus poikkeuksellisina aikoina, muuttaako kriisi oletuksia ja odotuksia?

Timo Punkari

14:50

Tauko

14:55

Covid-19 – vaikutus sisäiseen tarkastukseen

Jim Johansson, Nordea

15:20

Yhdistysasiat

Kaarina Sinersalo, IIA Finland

15:45

Tilaisuus päättyy

Puhujat

Timo Punkari

KHT, FCCA (Brittilläinen KHT:tä vastava pätevyys), itsenäinen asiantuntija, tilintarkastaja, sisäinen tarkastaja ja talouden projektien vetäjä, joka on urallaan toiminut erilaisissa taloushallinnon tehtävissä erilaisissa organisaatioissa useassa eri maassa ja tuntee talouden raportoinnin kaikista näkökulmista. Vastuullisuusraportointiin liittyen Timo on mm. osallistunut SASB:n kolmen toimialan standardeja valmisteleviin työryhmiin sekä juuri nyt menossa olevaan EFRAG:n EU-tasoista ilmastoraportointia tutkivan työryhmän toimintaan. Tämän lisäksi hän valmistelee väitöskirjaa Corporate Governancesta sekä tutkii vastuullista liiketoimintaa ja kehittää ja tarkastaa vastuullisuusraportointia ja sen mittaamista. Viimeisin julkaistu kirjoitus on professori Jill Atkinsin toimittamassa teoksessa Around the World in 80 Species, joka käsittelee yritysten vastuuta ja osallisuutta eliölajien häviämiseen. Timon artikkeli pohtii yritysten ja ympäristöjärjestöjen ympäristöraportoinnin mittaamista ja raportoinnin perusteita ja käytettyjä standardeja.

Jim Johansson

Jim Johansson

Jim Johansson, CIA, CFSA on toiminut Nordean sisäisessä tarkastuksessa vuodesta 2008. Sitä ennen hän toimi liiketoimintapuolella varainhoitotoiminnoissa.

Tällä hetkellä Jim vastaa mm. Nordean tarkastusresurssien allokoinnista ja projektien aikataulutuksesta. Jim on yhdistyksen Viestintätoimikunnan puheenjohtaja ja hallituksen jäsen.

Kaarina Sinersalo

Kaarina Sinersalo

Kaarina Sinersalolla, CISA, IPMA, KTM on vahva ja monipuolinen kokemus sisäisen tarkastuksen, riskienhallinnan ja tarkastusprosessien kehittämisestä sekä tuloksellisesta johtamisesta. Yhteensä kokemusta on karttunut noin 20 vuoden ajan sekä yksityisistä että julkisista organisaatioista. Kaarina on Sisäiset tarkastajat ry:n toiminnanjohtaja.

Sakari Lehtinen

Sakari Lehtinen

KTM Sakari Lehtinen, CIA, toimii OP Ryhmän tarkastusjohtajana ja IIA Finlandin hallituksen puheenjohtajana. Hänellä on 19 vuoden kokemus sisäisestä tarkastuksesta ja 28 vuoden kokemus finanssitoimialalta.

Tulevat tapahtumat