Miten tarkastaa tietosuojaa & tietosuoja tarkastajan omassa työssä

Kurssi

Aika

31.08.2022 08:45 - 31.08.2022 16:15

Paikka

Original Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki / Etäyhteys

Hinta

Jäsenet: Early bird -hinta 30.6.2022 asti 430 € + alv
1.7.2022 lähtien 545 € + alv
Toinen tai useampi osallistuja samasta organisaatiosta 395 € + alv / hlö
Muut: 645 € + alv


Huom. 23.8. jälkeen voit kysellä paikkoja koulutukseen suoraan IIA Finland:in toimistolta: sisaiset.tarkastajat(at)theiia.fi
Laskuttaja: Oy Inreviso Ab

Kurssin kuvaus

Huom. Tilaisuus järjestetään hybridinä. Voit valita osallistumistavaksi joko paikalla olon tai etäosallistumisen. Ilmoita tästä ilmoittautuessasi.

Miten tarkastaa tietosuojaa ja tarjota organisaatiolle lisäarvoa tietosuojan tarkastamisella? Mitä ja miten tarkastaja huomioi tietosuojan omassa työssään?

Järjestämme kaikille avoimen, erityisesti tarkastajille suunnatun tietosuojakoulutuksen, jossa opit ja saat tietoa tietosuojan ja tarkastusalan ammattilaisilta tietosuojaan liittyvien tarkastusten tekemisestä sekä tietosuojan huomioimisesta tarkastajan omassa työssä.

Osallistu koulutukseen ja saat:

  • viimeisimmät tiedot tietosuojasääntelystä ja tietosuojariskeistä, jotka organisaation on huomioitava omassa toiminnassaan,
  • käytännön työkaluja tietosuojatarkastuksen tekemiseen ja tietosuojaseikkojen huomioimiseen osana tarkastuksia sekä
  • näkökulmia tietosuojaseikkojen huomioimisesta osana tarkastajan omaa työtä.

Kurssi sopii hyvin sekä vähemmän tietosuoja-asioita tuntevalle kuin myös jo enemmän tietosuojaseikkoihin perehtyneelle tarkastajalle.

Tervetuloa osallistumaan koulutukseen!

******************************************************************

Viimeinen kuluton peruutuspäivä tähän tapahtumaan on 9.8.2022! Jos ilmoittautuminen perutaan ko. päivämäärää myöhemmin tai ilmoittautumista ei peruuteta, niin veloitamme molemmissa tapauksissa koko osallistumismaksun.

Mikäli olet itse estynyt osallistumaan, voit myös kuluitta vaihtaa tilallesi toisen henkilön (esim. jäsen jäsenen tilalle).

Viimeinen ilmoittautumispäivä tapahtumaan on 23.8.2022. Ilmoittautumisen sulkeuduttua voit kysyä paikkoja ko. tapahtumaan suoraan toimistolta (sisaiset.tarkastajat(at)theiia.fi).

CPE-pisteet: 7

 

Aikataulu

31.08.2022

08:45

Linjat avautuvat ja aamukahvit

09:00

Päivän avaus – Tervetulosanat

09:15

Tietosuojan viitekehys

Taito von Konow, erityisasiantuntija, Verohallinto

10:15

Tauko

10:30

Tietosuojan sudenkuoppia

Hannes Saarinen, tietosuojajohtaja, RELEX Solutions

11:30

Miten tarkastaa tietosuojaa?

Kristian Siljander, sisäisen tarkastuksen asiantuntija, Deloitte

12:15

Lounas

13:15

Miten tarkastaa tietosuojaa -aihe jatkuu

14:00

Tietosuoja tarkastajan omassa ja tiimin työssä – Case Jyväskylä

Liina Kuusela, tietosuojavastaava ja Aku Vaselius, sisäinen tarkastaja, Jyväskylän kaupunki

14:45

Tauko

15:15

Tietosuoja ja tarkastuksessa käytettävä aineisto – Case OP

Eduard Kobak, IT-asiantuntija, OP Sisäinen tarkastus

16:00

Yhteenveto

16:15

Päivä päättyy

Puhujat

Taito von Konow

Taito von Konow

Taito von Konow työskentelee informaatio-oikeuden johtavana asiantuntijana Verohallinnossa. Hänellä pitkä kokemus verotusta koskevan tietosuoja- ja julkisuuslainsäädännön kehittämisestä ja soveltamisesta.

Kristian Siljander

Kristian Siljander

Kristian Siljander toimii sisäisen tarkastuksen ja tietoturvan asiantuntijana Deloitten riskienhallintayksikössä. Kristianin erityisosaamisalueita ovat hallinnollisen ja teknisen tietoturvan konsultointi ja tarkastus, IT-järjestelmä ja -hanketarkastukset sekä sisäisen tarkastuksen tehtävät. Hänellä on usean vuoden kokemus luennoitsijana ja kouluttajana toimimisesta erityisesti IT tarkastamisen osa-alueilta.

Eduard Kobak

Eduard Kobak

DI. Eduard Kobak on kokenut IT-asiantuntija OP Ryhmän sisäisessä tarkastuksessa. Hän kehittää data-analytiikkaa tukevia työkaluja ja prosesseja, järjestää koulutuksia OP Ryhmän tarkastajille ja osallistuu tarkastuksiin. Kokemusta finanssialalta on kertynyt yli kolme vuotta, jota täydentää pitkä kokemus eri data-analytiikan työkaluista, ohjelmistoista ja ohjelmointikielistä.

Hannes Saarinen

Hannes Saarinen

Hannes Saarinen on kokenut yksityisyyteen ja tietoturvaan erikoistunut juristi. Tehtyään pitkän uran F-Secure Oyj'ssä juridiikan, tietosuojan, tietoturvan ja konsultoinnin parissa, työskentelee hän tällä hetkellä RELEX Solutions'n tietosuojajohtajana.
Erityisen kiinnostuksen kohteina hänellä on tietoturva, telekommunikaatio, koneoppiminen ja kansainväliset ulottuvuudet. Hannes on kokenut tietosuojan jalkauttaja ja kouluttaja.

Aku Vaselius

Aku Vaselius

Aku Vaselius työskentelee Jyväskylän kaupungilla sisäisenä tarkastajana. Kaupungin sisäisessä tarkastuksessa reilun kolmen vuoden aikana hänelle on kertynyt monipuolisesti kokemusta tarkastusten toteuttamisesta, yksikön toiminnan kehittämisestä sekä sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan koulutusten vetämisestä.

Liina Kuusela

Liina Kuusela

Liina Kuusela työskentelee Jyväskylän kaupunkikonsernin tietosuojavastaavana. Tietosuojavastaavan tehtävä on hallinnollisesti sijoittunut sisäiseen tarkastukseen, missä riippumattomuus toteutuu hyvin. Tietosuoja on luonteva osa kaupungin sisäistä valvontaa ja riskienhallintaa. Kuusela toimii kaupungin tietosuojavastaavana viidettä vuotta ja on päässyt rakentamaan tehtävää tietosuoja-asetuksen voimaantulosta lähtien.

Tulevat tapahtumat