Tarkastajan itsetuntemus ja vuorovaikutustaidot

Kurssi

Aika

11.10.2021 08:30 - 11.10.2021 11:15

Paikka

Itsenäinen verkkotyöskentely, henkilökohtainen palautekeskustelu, webinaari

Hinta

Jäsenet: HUOM! KYSY VIIME HETKEN PAIKKOJA VALMENNUKSEEN VIELÄ SYYSKUUN AIKANA!

Early bird -hinta 10.8.2021 asti 395 € + alv
11.8.2021 lähtien 475 € + alv
Toinen tai useampi osallistuja samasta organisaatiosta 325 € + alv / hlö

Muut: 575 € + alv / hlö

Kurssin kuvaus

”Ihmiset ovat erilaisia”, mutta mitä se konkreettisesti tarkoittaa? Tulkitsemme väärin toistemme käyttäytymistä ja viestintää ja se hankaloittaa yhteistyötä.

Toteutamme henkilökohtaiseen kehittymiseen, itsetuntemuksen lisäämiseen sekä erilaisten käyttäytymistyylien ja niihin liittyvän vuorovaikutuksen tarkasteluun keskittyvän valmennuksen, johon kuuluu henkilökohtainen Master EASI-testi.

Huom! Kysy viime hetken paikkoja valmennukseen vielä syyskuun aikana!

Valmennus on kolmivaiheinen ja tapahtuu verkossa:

  1. Master EASI- testin suorittaminen ja raportti testistä alkaen ma 13.9.2021. Tämän testin suorittaminen kestää noin 40 min.
  2. Henkilökohtainen keskustelu/palaute (1 h) raporttia hyväksikäyttäen valmentajan kanssa to 23.9. – pe 8.10.2021
  3. Ryhmävalmennus (2 h)  ma 11.10.2021                         

MASTER EASI-testi

Master EASI-testi on itsearviointi, joka antaa lisätietoja käyttäytymis- ja motivaatiotyylistäsi työssä sekä ohjaa kehittämään omaa osaamista. EASI perustuu Big Five-teoriaan ja on psykometrisesti luotettava. Opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja kehityskohteesi. Itsetuntemus on myös avain työhyvinvointiin.

Kartoitus toteutetaan online-kyselynä. Saat testilinkin sähköpostitse alkaen ma 13.9.2021. Valitse vastaamiseen itsellesi sopiva ajankohta. Oman tulosraporttisi saat heti vastattuasi. Tuloksia säilytetään 6 kuukautta kartoituksen toteuttavan yrityksen järjestelmässä, jonka jälkeen henkilökohtaiset tulokset tuhotaan.

Tulokset ovat luottamuksellisia ja niitä pääsee sinun lisäksesi tarkastelemaan vain EASI-sertifioitu valmentaja, jonka kanssa sinulla on mahdollisuus keskustella tulosraportista etänä tunnin ajan. Voit valita sinulle sopivan keskusteluajankohdan valmentajan kalenterista 23.9.-8.10.2021 välisenä aikana.

EASI testin lisätiedot

Ryhmävalmennus  

Ryhmävalmennus järjestetään verkossa ma 11.10.2021 klo 9.00-11.00.Linjat avautuvat klo 8:30.

Tämän päivän tarkastusammattilaiset ovat johdon ja hallituksen arvokas voimavara ja hyvät vuorovaikutustaidot korostuvat.

Oma itsetuntemus, toisten erilaisuuden ymmärtäminen, taito kuunnella ja viestiä vaikuttavalla tavalla ovat tärkeässä roolissa, kun tarjotaan näkemyksiä ja neuvoja johdolle.

Kolmiosaisen valmennuksen ryhmävalmennusosuus tuo sinulle ymmärrystä siihen, miten meidän kannattaa viestiä, jotta saamme oman asiamme viestittyä johdolle ymmärrettävällä tavalla.

Tule oppimaan arvostavampaa vuorovaikutusta niin inhimillisen kohtaamisen kuin työn tuloksellisuudenkin kannalta!

Huomioithan, että viimeinen ilmoittautumispäivä tähän koulutuskokonaisuuteen on pe 10.9.2021! Voit kuitenkin kysyä viime hetken paikkoja valmennukseen syyskuun loppuun mennessä (sisaiset.tarkastajat(at)theiia.fi). Jos ilmoittautuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tai ilmoittautumista ei peruuteta, niin veloitamme molemmissa tapauksissa koko kurssimaksun.

CPE: 5

Aikataulu

11.10.2021

08:30

Linjojen avaus ja virtuaalikahvit

08:45

Koulutuksen avaus ja tervetulosanat

Kaarina Sinersalo, toiminnanjohtaja, IIA Finland

09:00

Ihminen, yksilö toiminnan keskiössä

09:30

Erilaisuuden ymmärtäminen

10:00

Tauko

10:10

Vaikuttavalla vuorovaikutuksella kohti laadukasta asiakastyötä

10:40

Ryhmäkeskustelut

11:00

Yhteenveto

11:15

Tilaisuus päättyy

Puhujat

Maarit Halmela

Maarit Halmela

Maarit Halmela on ratkaisukeskeinen valmentaja ja hänellä on sertifikaati EASI-käyttäytymis- ja motivaatiokartoitustyökalusta. Maarit on toiminut liike-elämässä yli 25 vuoden ajan monipuolisissa myynnin, asiakaspalvelun ja liiketoiminnan kehittämisen tehtävissä. Viimeiset kaksi vuotta hän on operoinut oman valmennusyrityksen GoalGo Oy:n kautta. Erikoisalaa on myynnin tehostaminen, vuorovaikutus, johtamisen ja yksilö- ja tiimityön kehittäminen. Maaritin löydät myös Puhujatorilta Suomen parhaimpien puhujien ja kouluttajien joukosta.

Tulevat tapahtumat