TiVaKo 2017 (yhteistyökumppanimme ISACA Finland järjestää)

Kurssi

Aika

05.04.2017 09:00 - 06.04.2017 16:00

Paikka

Helsinki, Ruoholahti

Hinta

Jäsenet: 1190
Muut: 1590

Kurssin kuvaus

Jäljellä vielä 5.4 ja 6.4 päivät !

Halutessasi voit osallistua myös yksittäiseen TiVaKo 2017 –kurssipäivään.

Hyvä yhdistyksen jäsen, tarjoamme nyt ainutlaatuisen tilaisuuden!

IIA:n jäsenenä voit osallistua yhteen yhteistyökumppanimme ISACA Finlandin Tivako 2017-päivään hintaan 200 € (+alv). Toimi nopeasti ja ilmoittaudu heti! Tarjous on voimassa 20.1. saakka tai niin kauan kun paikkoja riittää!

Ilmoittaudu alla olevasta linkitä ja kirjoita lisätietoihin mihin päivään osallistut.

Tietotekniikan valvonnan ja kontrollien koulutussarja

TiVaKo® 2017

TiVaKo on tietohallinnon valvonta- ja kontrollialan de facto -ammattikurssi, jolla opastetaan, miten IT-toimintojakehitetään, hallitaan, valvotaan ja tarkastetaan alan parhaiden mallien ja standardien mukaisesti.

Tietohallinnon, -järjestelmien ja -tekniikan vaatimustenmukaisuus, vaikuttavuus, taloudellisuus, tehokkuus, turvallisuus ja laatu ovat teemoja, joiden myötä ISACA Finland Chapterin (Tietojärjestelmien tarkastus ja valvonta ry) TiVaKo-koulutussarja on yli 20-vuotisen taipaleensa aikana saavuttanut alan ammattikurssin aseman. Vuoden 2017 TiVaKo-koulutusta on uusittu vastaamaan paremmin alan ammattilaiseksi pyrkivien koulutustarpeita uudistamalla koulutuksen sisältöä. Vuoden 2017 TiVaKo-koulutus sisältää perusteita kaikista ISACA:n myöntämien sertifikaattien (CISA, CISM, CGEIT ja CRISC) osa-alueista, eli tietojärjestelmä-tarkastuksesta, tietoturvan johtamisesta, tietohallinnosta ja tietotekniikan riskienhallinnasta. TiVaKo-koulutuksen lisäksi vuoden 2017 keväällä järjestetään ISACA:n CISA-sertifioinnin valmennuskurssi ja kysynnän mukaan myös CRISC- ja CGEIT-sertifiointien valmennuskurssi/-kursseja. CISM-valmennuskurssin järjestää KPMG. Tiedot koulutuksesta ilmoitetaan https://events.kpmg.fi/koulutukset.html-sivustolla.

Tarkemmat tiedot koulutuksesta ja sen sisällöstä löytyvät oheisista esitteistä. Ilmoittautuminen 20.1.2017 mennessä.

TiVaKo 2017 Esite

TiVaKo 2017 Ohjelma

Ilmoittautumiset: Tietojärjestelmien tarkastus ja valvonta ry (linkki)

Huom! Samasta organisaatiosta TiVaKo 2017 –kurssin jokaiselle teemapäivälle osallistuvista vain yksi maksaa täyden hinnan ja muut saavat 25 % alennuksen. Nimeä muut organisaatiostasi osallistuvat ilmoittautumislomakkeen kohdassa ”Muuta huomioitavaa”. Halutessasi voit osallistua myös yksittäiseen TiVaKo 2017 –kurssipäivään, vaikkapa ajankohtaiseen tietosuojan teemapäivään 16.3.2017. Alennus ei koske yksittäisiä kurssipäiviä.

Kurssien ilmoittautumisen voi peruuttaa veloituksetta 20.1.2017 saakka (koskee myös aikaisempia ilmoittautumisia). Peruutukset tulee lähettää ISACA Finlandille osoitteeseen: info@isaca.fi 

Terveisin,

Koulutustoimikunta

ISACA Finland 

Tulevat tapahtumat