PERUTTU! Webinaari: Vastuullinen toimintaympäristö – miten geopoliittiset muutokset vaikuttavat vastuulliseen toimintaan?

Kurssi

Aika

30.05.2022 08:30 - 30.05.2022 10:15

Paikka

Webinaari

Hinta

Jäsenet: Early Bird -hinta 30.4.2022 asti 85,-€ + alv / hlö / webinaari.

1.5.2022 lähtien 105,-€+ alv / hlö / webinaari.
Muut: 135 € + alv / hlö / webinaari

Laskuttaja: Oy Inreviso Ab

Kurssin kuvaus

Geopoliittinen tilanne on pakottanut yritykset arvioimaan toimintojaan Venäjällä ja Ukrainassa, mutta suuri osa maailman maista on enemmän tai vähemmän epädemokraattisia tai niissä arvomaailma ei ole sama kuin länsimaissa. Sisäisen tarkastuksen on osaltaan arvioitava näihin liittyvät riskit ja tiedostettava olennaiset asiat. Webinaarin aiheina ovat:

  • Miten valita toimintaympäristö vastuullisesti ja miten arvioida nykyistä toimintaympäristöä
  • Miten toimitaan epädemokraattisissa valtioissa ja konfliktiherkillä alueilla vastuullisesti, esimerkkeinä Venäjä, Ukraina, Kiina ja Turkki.
  • Mikä on sisäisen tarkastajan rooli ja mitä sisäisen tarkastuksen pitää tietää

Alustajina Timo Punkari ja Timo Rantanen.

****************************************************************************

Viimeinen kuluton peruutuspäivä webinaariin on 15.5.2022! Jos ilmoittautuminen perutaan ko. päivämäärää myöhemmin tai ilmoittautumista ei peruuteta, niin veloitamme molemmissa tapauksissa koko osallistumismaksun.

Mikäli olet itse estynyt osallistumaan, voit myös kuluitta vaihtaa tilallesi toisen henkilön (esim. jäsen jäsenen tilalle).

Viimeinen ilmoittautumispäivä webinaariin on 22.5.2022. Ilmoittautumisen sulkeuduttua voit kysyä paikkoja ko. webinaariin suoraan toimistolta (sisaiset.tarkastajat(at)theiia.fi).

CPE-pisteet: 2

Aikataulu

30.05.2022

08:30

Linjat avautuvat ja virtuaalikahvit

08:45

Webinaarin avaussanat

09:00

Vastuullinen toimintaympäristö – miten geopoliittiset muutokset vaikuttavat vastuulliseen toimintaan

  • Miten valita toimintaympäristö vastuullisesti ja miten arvioida nykyistä toimintaympäristöä
  • Miten toimitaan epädemokraattisissa valtioissa ja konfliktiherkillä alueilla vastuullisesti, esimerkkeinä Venäjä, Ukraina, Kiina ja Turkki.
  • Mikä on sisäisen tarkastajan rooli ja mitä sisäisen tarkastuksen pitää tietää
10:00

Q&A ja yhteenveto

10:15

Webinaari päättyy

Puhujat

Timo Punkari

KHT, FCCA (Brittilläinen KHT:tä vastava pätevyys), itsenäinen asiantuntija, tilintarkastaja, sisäinen tarkastaja ja talouden projektien vetäjä, joka on urallaan toiminut erilaisissa taloushallinnon tehtävissä erilaisissa organisaatioissa useassa eri maassa ja tuntee talouden raportoinnin kaikista näkökulmista. Vastuullisuusraportointiin liittyen Timo on mm. osallistunut SASB:n kolmen toimialan standardeja valmisteleviin työryhmiin sekä juuri nyt menossa olevaan EFRAG:n EU-tasoista ilmastoraportointia tutkivan työryhmän toimintaan. Tämän lisäksi hän valmistelee väitöskirjaa Corporate Governancesta sekä tutkii vastuullista liiketoimintaa ja kehittää ja tarkastaa vastuullisuusraportointia ja sen mittaamista. Viimeisin julkaistu kirjoitus on professori Jill Atkinsin toimittamassa teoksessa Around the World in 80 Species, joka käsittelee yritysten vastuuta ja osallisuutta eliölajien häviämiseen. Timon artikkeli pohtii yritysten ja ympäristöjärjestöjen ympäristöraportoinnin mittaamista ja raportoinnin perusteita ja käytettyjä standardeja.

Timo Rantanen

Timo Rantanen

Timo Rantanen, Rauta Sustainability Services, on yksi Suomen kokeneimpia vastuullisuusasiantuntijoita. – Minulla on ollut ilo olla mukana niin Suomen suurimpien pörssiyritysten kuin vakaimpien perheyritysten vastuullisuuden strategian sekä -markkinoinnin asiantuntijana. Pitkä ura vastuullisuuden parissa on antanut ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä suomalaisen yrityskentän muutos vastuullisuuden saralla.

Tulevat tapahtumat