‹ Takaisin

Toukokuu 2/2021 – Kevättä linjoilla – seminaarimietteitä

Kun marraskuussa suljin syysseminaarin ja kamera sammui, itsellä ajatuksissa oli vahvana se, että ”ensi kerralla nähdään – ihan oikeasti!”

Kuten aina, seminaarin suunnittelu alkoi jo hyvissä ajoin. Koronatilanteen vuoksi toteutustavassa oli epävarmuutta: järjestämmekö ”hybridiseminaarin” vai striimataanko. Toimikunnan lähtökohtana oli hyvin pitkälle, että seminaari järjestetään paikan päällä, jos tilanne vain sen sallii. Tilanne kuitenkin ennen seminaaria oli sellainen, että striimaus oli lopulta ainoa vaihtoehto.

Kuten koko maailma, myös me alamme tottua tähän tilanteeseen. Yhdistys on saanut paljon kokemusta striimauksesta ja myös puhujat ovat sinut tilanteen kanssa. Tavoitteena oli toteuttaa huippuseminaari, joka säteilisi sitä samaa yhdessä tekemisen ja jakamisen tunnetta kuin normaalistikin. Pohdimme viime kerran oppeja ja säädimme vähän toimintatapoja jos tarvetta oli. Järjestelyjen puolesta kaikki meni jotakuinkin nappiin.

Saimme taas teiltä hyvin palautetta seminaarista ja palautteen perusteella seminaari onnistui erinomaisesti. On kiva lähteä rakentamaan seuraavaa seminaaria, kun näkee että ihmiset arvostavat ohjelmaa ja järjestelyjä.

Palautteen perusteella mitään suurempia muutoksia ei näytetä kaipaavan. On kuitenkin tärkeää, että niin toimikunta kuin seminaariohjelmakin uudistuu. Siksi olisi tärkeä saada uusia kasvoja myös seminaaritoimikuntaan. Toimikunta on mielettömän hauska paikka, jossa pääsee järjestämään huipputapahtumia ja verkostoitumaan kiinnostavien ihmisten kanssa, joita tapahtumissamme esiintyy. Jos sinua kiinnostaa liittyä mukaan, ole yhteydessä toimikuntalaisiin tai Kaarinaan!

Kiitokset kaikille järjestelyissä mukana olleille, esiintyjille, ja tietenkin kaikille jotka olivat yleisönä ”linjoilla”! Eiköhän sitten ensi kerralla nähdä! 😊

Joonas Värtinen

Seminaaritoimikunnan puheenjohtaja, Sisäisen tarkastuksen johtaja

Aktia

Avaa koko näytössä.