‹ Takaisin

Digiturvaviikko 25.-29.10.2021

ilmoittauduimme mukaan Digiturvaviikolle! 25.-29.10.21

Digitaalinen turvallisuus ei aina ole ensimmäisenä mielessä työn kiireen keskellä. Se on kuitenkin tärkeä asia, joka koskettaa meitä jokaista. 

Mikä #Digiturvaviikko?

Digi- ja väestötietovirasto järjestää tänä syksynä toista kertaa kansallisen Digiturvaviikon.

Digiturvaviikolla on luvassa monipuolista ja opettavaista ohjelmaa digitaalisen turvallisuuden kentältä: ajankohtaisia keskusteluja digiturvallisuuden tilasta ja Digiturvabarometrin tuoreista tuloksista, vinkkejä turvalliseen etätyöhön sekä syväsukellus kyberhyökkäyksiltä suojautumiseen.

Ajankohtaista

Liity mukaan live-lähetyksiin: MEDIASERVER.FI/LIVE/DIGITURVAVIIKKO2021. Koko viikon ohjelma on kaikille avoin ja maksuton. Suorat lähetykset ovat suomeksi. Live-lähetyksen jälkeen löydät tallenteen samasta osoitteesta. Tallenteisiin lisätään myöhemmin tekstitys suomeksi ja ruotsiksi.

Tutustu Digiturvabarometrin tuoreisiin tuloksiin, joita tarkastellaan maanantaina 25.10. eri näkökulmista. Digiturvabarometri kysyi julkisen sektorin ja yritysten työntekijöiltä kokemuksia digiturvallisuuden tilasta ja siihen liittyvistä ilmiöistä. Tulokset perustuvat 4 690 henkilön vastaukseen. Lue TIEDOTTEEMME tai tiivis RAPORTTI tuloksista.

Lisäksi mm. pääset tutustumaan mm. koko viikon OHJELMAAN ja löydät OHJEET Digiturvaviikon järjestämiseen omassa organisaatiossasi.

Lisätietoa löydät täältä.