‹ Takaisin

International Fraud Awareness -viikon tilaisuudet marraskuussa

Nämä tilaisuudet ovat ACFE:n Suomen osaston International Fraud Awareness viikon tapahtumia ja ne ovat maksuttomia myös muille kuin ACFE:n jäsenille.

Tilaisuudet järjestetään 16.11. ja 17.11. Ilmoittauduthan 12.11.2022 mennessä.

I)

Keskiviikko 16.11.2022 klo 15-16 – webinaari. Zoom -linkki jaetaan osallistujille ennen kokousta.

Verkkorikollisuuden viimeaikaiset trendit yritysten näkökulmasta. Puhuja Timo Piiroinen (KPMG). Timo Piiroinen on KPMG Suomen Forensic-praktiikan vetäjä. Aiemmin hän on työskennellyt mm. Keskusrikospoliisin kyberrikosyksikön päällikkönä ja Nokia Oyj:ssä yritysturvallisuuteen liittyvissä tehtävissä.

Ilmoittaudu tästä.

II)

Torstai 17.11.2022 klo 14-16 – tapaaminen.

Paikka: Bearing Point, Bulevardi 6, Helsinki. Tule 7. kerrokseen, josta pääsy kokoustilaan. Ovet auki klo 13.45 alkaen, tarjolla kahvia ja pientä purtavaa. Huom. myös etäosallistuminen on mahdollista. Tällöin ilmoittautumisen yhteydessä mainittava osallistuuko etänä.

Tarjolla on kaksi esitystä:

– Miksi väärinkäytösriskien tulee olla ylimmän johdon agendalla? Puhuja Kristiina Lagerstedt (Kemira). Kristiina Lagerstedt on Chief Audit Executive Kemira Oyj:ssä. Hän on aiemmin työskennellyt mm. sisäisen tarkastuksen johtajana Sanoma Oyj:ssä ja Nokia Oyj:ssä. Kristiinalla on myös hallituskokemusta Baronan hallituksen jäsenenä ja Audit Committeen puheenjohtajana sekä PLC Uutechnic Group Oyj:n hallituksen jäsenenä.

– Automaattinen lokianalyysi – sisäisten väärinkäytösten tunnistaminen ja ennakointi. Puhuja Pertti Viitamäki (BearingPoint). Pertti Viitamäki on Manager Data & Analytics -tiimissä BearingPointilla. Pertti on analytiikan ja vakuutusalan asiantuntija.

Ilmoittaudu tästä.