‹ Takaisin

ISACA – Cyber Forensics -kurssi ma 19 – pe 23.11.2018 jäsenhintaan

Yhteistyökumppanimme ISACA Finland järjestää viikon mittaisen Cyber Forensics –kurssin 19.-23.11.2018 yhteistyössä MISTI Training Instituten kanssa. 

Kurssilla käsitellään kattavasti sitä, miten digitaalisia todistusaineistoja kerätään ja käsitellään. Opetus koostuu luennoista ja demoista, ja lisäksi osallistujat soveltavat esiteltyjä tekniikoita käytännön harjoituksissa. Kurssi on englanninkielinen.

Kouluttaja Chris Taylor on arvostettu forensiikka-asiantuntija. Hänellä on pitkä ja monipuolinen kokemus forensiikkaprosessista ja siinä käytettävistä teknisistä menetelmistä. Käytännön harjoituksia varten osallistujat tarvitsevat oman tietokoneen. Tutkittavat kohteet ovat kouluttajan konfiguroimalla virtuaalipalvelimella, joten harjoituksia varten osallistujien ei tarvitse asentaa ohjelmistoja omille tietokoneilleen. Lisätietoja kurssista tästä.

Kurssin hinta:

  • ISACA:n ja IIA:n jäsenille 1990 € + ALV
  • Muille 3200 € + ALV

Ilmoittautuminen 17.10.2018 mennessä tästä LINKISTÄ.

Peruutusehdot: Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta, jos peruutus tehdään 17.10 klo 16 mennessä. Peruutukset sähköpostilla osoitteeseen info@isaca.fi. Huom! 17.10.2018 jälkeen tulleista peruutuksista veloitetaan kurssin hinta kokonaisuudessaan.

Kurssipaikka: Kurssi pidetään pääkaupunkiseudulla. Tarkka paikka ilmoitetaan myöhemmin syksyllä.

Lisätietoja: info@isaca.fi

Information about the training in english can be found HERE.