‹ Takaisin

STAK I Sisäisen tarkastuksen ammattikurssi® on nyt rekisteröity tavaramerkki

Patentti- ja rekisterihallitus on tavaramerkkilakiin perustuvalla päätöksellään rekisteröinyt STAK I Sisäisen tarkastuksen ammattikurssi® tavaramerkin. Rekisteröinnin väiteaika on päättynyt 14.8.2019 ja tavaramerkin rekisteröinti astui voimaan.

STAK I Sisäisen tarkastuksen ammattikurssi® antaa hyvät valmiudet ymmärtää ja soveltaa sisäisen tarkastuksen keskeisiä käsitteitä ja prosesseja sekä suunnitella ja toteuttaa lisäarvoa tuottavia tarkastuksia – raportointia ja ammattistandardeja unohtamatta. Kurssi sopii niin hiljattain sisäisenä tarkastajana aloittaneelle kuin kokeneemmallekin tarkastajalle, joka haluaa tuulettaa ajatuksiaan sisäiseen tarkastukseen sekä ohjaus- ja valvontajärjestelmiin liittyvistä ajankohtaisista kysymyksistä.

Kurssin on saanut erinomaista palautetta:  ”Kokonaisuudessaan aivan poikkeavan hyvin järjestetty koulutus, josta todellakin on myös ammatillista hyötyä tarkastajan työhön!”, ”Kokonaisuus oli erittäin hyvä ja ammatillisia ajatuksia herättävä. Koulutus oli hyvin jaksotettu ja ensimmäisen ja toisen osan välillä oli sopivasti aikaa.”, ”Kokonaisuudessaan loistava koulutuspaketti.

Seuraava STAK I Sisäisen tarkastuksen ammattikurssi® järjestetään jälleen 4.2.2020 alkaen.

Lisätietoa kevään kurssista on tulossa lähiviikkoina sivuillemme.