‹ Takaisin

Suomen Tilintarkastajat ry luopuu Balanssi-lehdestä ja Balanssi Online-palvelusta

Media-alaan kohdistuva murros on vaikuttanut voimakkaasti myös Kustannus Oy Tase-Balansiin. Edellytykset jatkaa nykymuotoista raportointiin ja hyvään hallintoon liittyvää aikakauslehtimäistä julkaisutuotantoa ovat heikentyneet olennaisesti resurssien osoittauduttua riittämättömiksi reaali-aikaisen Balanssi Online -palvelun kehittämiseksi kaupallisena tuotteena.

Suomen Tilintarkastajat ry:n omistaman Kustannus Oy Tase-Balansin julkaisema Balanssi – Raportointi & Hyvä hallinto -lehti ja maksullinen Balanssi Online -palvelulakkautetaan vuoden 2016 loppuun mennessä. Lehden viimeinen numero ilmestyy 16.12. ja samassa yhteydessä tehdään viimeiset sisältöpäivitykset Balanssi Online -palveluun. Online -palvelun artikkeliarkiston käyttö on IIA:n jäsenille mahdollista vielä itse palvelun loppumisen jälkeen.

Balanssi -lehden loppumisen myötä IIA Finland keskittää ajankohtaistiedon ja artikkeleiden julkaisemisen uudistuville verkkosivuilleen www.theiia.fi. Tilintarkastukseen liittyvä ajankohtaistieto puolestaan keskittyywww.suomentilintarkastajat.fi sivustolle. Molemmat yhdistykset Suomen Tilintarkastajat ry ja Sisäiset tarkastajat ry jatkavat ja kehittävät yhteistyötä keväällä allekirjoitetun yhteistyösopimuksen hengessä.

IIA Finlandin verkkosivuja kehitetään siten, että tietosisällöt ovat jatkossa entistäkin selkeämmin ja vaivattomammin jäsenten, sidosryhmien, asiakkaiden ja alasta kiinnostuneiden saatavilla. Pyrimme samalla panostamaan entistä enemmän uutiskirjeisiimme reaaliaikaisen ja jäseniämme parhaiten hyödyttävän viestinnän varmistamiseksi.

Lisätietoja

Jani Heikkala CEO, IIA Finland
Jani.heikkala@theiia.fi
gsm 040 844 2176