‹ Takaisin

Syynissä-lehden julkaisutapa uudistuu

Maailma muuttuu ja niin myös Syynissä-lehti. Kaksi kertaa vuodessa julkaistavan Syynissä-lehden sijaan Syynissä ilmestyy jatkossa yksittäisinä verkkoartikkeleina. Näin kiinnostavat jutut ja ajankohtaiset aiheet tavoittavat lukijakuntamme entistä nopeammin, yksittäiset jutut ovat helpommin hakukoneella löydettävissä ja sosiaalisessa mediassa jaettavissa.  

Historian ensimmäisen Syynissä-lehden pääkirjoituksessa (2012) todetaan, että ”Lehden tavoitteena on lisätä tietoisuutta sisäisen tarkastuksen ammatista, Sisäiset tarkastajat ry:n toiminnasta ja kertoa ammattimme ajankohtaisaiheista. Tavoitteemme on pitää artikkelien julkaisukynnys matalana, mutta tekstien pitää olla lehden tavoitteiden ja ammatillisten suositusten mukaisia. Olemme valmiita julkaisemaan mielipiteitä, pakinoita ja huumoria.” 

Syynissä-artikkelit noudattavat edelleen näitä periaatteita. Otamme uudesta julkaisutavasta mielellämme palautetta vastaan ja tarvittaessa teemme korjausliikkeitä. Ennen kaikkea otamme mielellämme vastaan juttuideoita ja innokkaita kirjoittajia.

Mielenkiintoisia lukuhetkiä!

Syynissä-toimituskunta