‹ Takaisin

Terveydenhuollon ja hyvinvointisektorin -pienryhmä polkaistiin käyntiin helteisessä Helsingissä

Terveydenhuollon pienryhmän ensimmäinen kokous pidettiin OP -Ryhmän pääkonttorissa 29.8.2019.

Ryhmä on ammatillinen yhteisö terveydenhoito- ja hyvinvointialalla toimiville tarkastajille niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Tavoitteena on verkostoitua, jakaa tietoa, hyviä käytänteitä, sekä kokemuksia, ja sitä kautta tukea ammatissa kehittymistä.

Pienryhmään osallistuminen päätettiin heti alussa toteuttaa mahdollisimman helpoksi etäyhteyksiä hyödyntäen, jotta tarkastajat ympäri Suomea pääsevät mukaan. Ensimmäisessä kokouksessa osallistujia olikin useammasta maakunnasta; Pohjois-Karjala, Etelä-Karjala, Pohjois-Savo, Pirkanmaa ja Uusimaa. Ei siis ihan pienryhmä!

Kokouksen anti oli mitä mainioin ja rennon tunnelman siivittämänä keskustelimme mielenkiintoisen ammattimme haasteista, yhteistyömahdollisuuksista ja ryhmän tavoitteista. Toimintakulttuuri ja säädökset toki eroavat finanssikonsernin ja sairaanhoitopiirin välillä, silti kyse on samasta professiosta, jolla on yhteinen kieli ja tavoite. Kiitos ammatillisen viitekehyksen!

Kiitokset vielä OP-ryhmän huippuammattilaisille, Katja Laasala ja Tiina Hallberg, kutsusta ja kaikille osallistujille hienosta yhteistyöverkosta!

Seuraava kokous 19.11. Meilahdessa.

Ryhmän toiminnasta lisätietoja saa Tiina Hallberg: tiina.hallberg@op.fi.