‹ Takaisin

Toimikuntiin haetaan uusia jäseniä

Haluatko olla mukana yhdistyksemme toimikuntien  työssä? Koulutus- ja seminaaritoimikunnassa sekä ”Syynissä”-lehden toimituskunnassa on paikkoja uusille jäsenille.

Toimikunnan jäsenenä sinulla on hyvä mahdollisuus vaikuttaa siihen, minkälaista koulutusta ja palveluja jäsenistöllemme tarjoamme. Ei haittaa, jos et asu pääkaupunkiseudulla, kokouksissamme toimivat myös etäyhteydet!

Toimikunnista lyhyesti:

Seminaaritoimikunta valmistelee ja järjestää yhdistyksen tarjoamat seminaarit, yhdessä toimiston kanssa. Seminaarien pääasiallisena tarkoituksena on jakaa ajankohtaista tietoa ja tuottaa lisäarvoa tarkastustyöhön. Seminaarien keskeisenä tavoitteena on tarjota myös tilaisuus kontaktien luomiseen sisäisten tarkastajien kesken. Seminaarien osalta pyritään myös pitämään yhteyttä sidosryhmiin pyytämällä heitä yhteistyökumppaneiksi, kutsumalla heitä seminaareihin luennoimaan tai yleisöksi.

Koulutustoimikunta huolehtii ammatillisesta perus- ja ajankohtaiskoulutuksesta, kuten kursseista ja teemapäivistä yhdessä toimiston kanssa. Toimikunta huolehtii myös Certified Internal Auditor (CIA) tutkinnon markkinoinnista, koulutuksesta ja tutkinnon käytännön järjestämisestä Suomen CIA-yhdyshenkilön kanssa.

Täältä löydät kevään koulutukset, linkin takana myös yhteistyökumppaniemme tarjontaa: https://theiia.fi/events/

Syynissä –lehden toimikunta kokoaa ja toimittaa suunnitelmallisesti ajankohtaista sisältöä yhdistyksen verkkosivuille. Toimikunta aktivoi jäseniä artikkelien kirjoittamisessa. Toimikunta järjestää kuukausikokoukset ammatillisen osaamisen kehittämiseksi ja jäsenten välisen vuorovaikutuksen varmistamiseksi.

Viimeisimmät Syynissä-lehden artikkelit: https://theiia.fi/ajankohtaista/

Lisätietoja saat meiltä ja myös muilta tuntemiltasi toimikunnan jäseniltä:

Minna, seminaaritoimikunta pj. minna.hynninen (at) evli.fi puh 040 7316 143

Sari, koulutustoimikunta sari.ojala (at) hypo.fi

Minnamaria, Syynissä-lehden toimikunta minnamaria.korhonen (at) kuntaliitto.fi puh 050 513 4641

Kaarina, toiminnanjohtaja kaarina.sinersalo (at) theiia.fi  puh 050 325 7255

tai ilmaise kiinnostuksesi sähköpostitse osoitteeseen sisaiset.tarkastajat (at) theiia.fi.

Otamme mielellämme myös vastaan ehdotuksia hyvistä asiantuntijoista, joiden toivoisit esiintyvän tilaisuuksissamme tai kirjoittavan artikkeleita julkaistavaksemme.