‹ Takaisin

Toimistolle uusi Asiantuntija Nea Virtavuo!

Nea Virtavuo aloitti toimistolla ma 28.11 asiantuntijana – Lämpimästi tervetuloa!

Ohessa hieman lisää Neasta:
”Olen Nea, Sisäiset tarkastajat ry:n uusi asiantuntija ja sopiva sekoitus rauhallista järkeilijää ja aina äänessä olevaa innostujaa.

Taustaltani olen tradenomi Haaga-Heliasta ja tammikuussa olen aloittamassa YAMK opinnot johtamisen ja työhyvinvoinnin parissa. Aiempaa työkokemusta minulla on laajasti muun muassa tapahtuma-alalta sekä HR:stä ja rekrytoinnista. Auditoinnin saloihin olen päässyt aikaisemmin tutustumaan laatuauditointiprojektissa. Vitsailen toisinaan olevani ”joka alan asiantuntija”, sillä minua kiinnostavat niin monenlaiset asiat ja kaikkien niiden parissa voisin kuvitella tekeväni uraa. Erityisen lähellä sydäntäni ovat yhdenvertaisuus työelämässä, työyhteisöviestintä sekä jaksaminen ja työhyvinvointi.

Tyyppinä saatan vaikuttaa päällisin puolin rauhalliselta, mutta pinnan alla kuplii aimo annos lennokasta mielikuvitusta ja uusien inspiraation lähteiden etsimistä. Työpäivän jälkeen minut löytää todennäköisimmin joogasalista tai koirani kanssa lenkiltä. Olen myös todellinen foodie ja kokeilen innokkaasti erilaisia uusia reseptejä – tosin vaihtelevalla menestyksellä!

Odotan innolla uusia tehtäviä ja toivottavasti päästään myös tapaamaan tulevissa tapahtumissa!

Minut tavoittaa sähköpostitse nea.virtavuo@theiia.fi tai sisaiset.tarkastajat@theiia.fi sekä puhelimitse +358 (0) 50 505 6669.”