‹ Takaisin

Tule mukaan yhdistyksemme toimikuntatyöhön!

Tällä hetkellä jäsenhaku on käynnissä erityisesti IIA Finlandin (eli Sisäiset tarkastajat ry:n) eettisten asioiden toimikuntaan ja koulutustoimikuntaan.

Miksi mukaan toimikuntatyöhön? Toimikuntatyö on erinomainen tapa verkostoitua kollegoiden kanssa, ylläpitää ammatillista osaamista (CPE-pisteet) sekä kehittää sisäisen tarkastajan ammattia ja siitä sidosryhmille välittyvää kuvaa. Toimikunnissa pääset myös pohtimaan työasioissa vastaantulevia pulmatilanteita luottamuksellisesti osaavassa ammatillisessa vertaisryhmässä. Toimikuntien työn tuloksena voi syntyä esimerkiksi erilaisia ohjeita ja malleja, artikkeleja ja kannanottoja – koulutustoimikunnassa ideoidaan ja rakennetaan ammatillisten koulutusten sisältöjä.

Toimikunnat toimivat hallituksen alaisuudessa ja raportoivat yhdistyksen hallitukselle. Toimikunnat kokoontuvat muutaman kerran kevät- ja syyskausilla tai tarpeen mukaan. Toimikuntatyöhön on mahdollista osallistua etäyhteydellä, joten sijaintipaikkakunnallasi ei ole merkitystä.

Tutustu toimikuntiin täällä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antavat:

Eettiset asiat toimikunta – puheenjohtaja Minnamaria Korhonen puh 050 513 4641 minnamaria.korhonen@kuntaliitto.fi

Koulutustoimikunta – puheenjohtaja Sirpa Rinne puh 050 3488055 sirpa.rinne@op.fi

Muut toimikunnat ja pienryhmät – ole yhteydessä yhdistyksen toiminnanjohtajaan, Kaarina Sinersaloon puh 050 325 7255 tai kaarina.sinersalo@theiia.fi

Olet lämpimästi tervetullut liittymään yli 100 vapaaehtoistoimijan joukkoon!