‹ Takaisin

Uudistunut CIA-valmennus on täällä – oletko mukana?

CIA-tutkinto on konkreettinen keino investoida omaan ammattitaitoon ja kehittää ammatillista osaamista. Yhdistyksen tarjoamien koulutusten kestosuosikkeihin on jo vuosia kuulunut CIA-valmennus, jota pyritään jatkuvasti kehittämään yhdessä osallistujien antamien palautteen avulla.

Marraskuussa starttaava valmennus toteutetaan nyt ensimmäistä kertaa uusitulla konseptilla, jossa kolmelle tenttiosuudelle on allokoitu tuplasti enemmän aikaa, ja samalla jokainen tenttiosio on eriytetty ajallisesti selkeästi omiin kokonaisuuksiin. Nyt voit siis osallistua valmennukseen yksi osio kerrallaan, ja keskittyä sataprosenttisesti yhden tenttiosan läpäisemiseen ennen seuraavan valmennusosion alkamista.

Marraskuussa valmennus alkaa ensimmäisellä osiolla: ”Part 1: ESSENTIALS OF INTERNAL AUDITING”, jossa käymme läpi kyseisen tentin oleellisemmat asiat. Mukana on runsaasti ryhmäkeskusteluita ja harjoituksia, sekä vanhojen tenttikysymysten ratkomista. Ihanteellisessa tilanteessa olet ehtinyt jo ennen kurssin alkua selailla digitaalista kurssimateriaalia, mutta osallistua voit myös kylmiltään. Varmin tapa saada tutkinto suoritettua on jakaa valmistautumisen tuska ja riemu yhdessä valmennuskurssilaisten kanssa, joiden tuki on korvaamaton! Ensimmäisen valmennuksen tavoitteena on, että kurssipäivien päätteeksi jokaisella on kalenterissa merkittynä tenttipäivä seuraavan kahden kuukauden sisällä.

Valmennus jatkuu Part 2 osiolla helmikuussa ja Part 3 osiolle toukokuussa, vastaavilla kahden päivän valmennuksilla. Voit ilmoittautua halutessasi yksittäisiin valmennuskokonaisuuksiin, taikka kaikkiin kolmeen kokonaisuuteen kerralla.

Entä mitä oleellista sinun pitäisi tietää CIA-tutkinnosta? Lue lisää täältä.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan CIA-valmennukseen! Tutustu tarkempaan ohjelmaan ja ilmoittaudu tästä linkistä.

Niina Ratsula, CIA

CIA-valmennuksen valmentaja

Niina.ratsula@codeofconduct.fi

Lisätiedot: käytännön järjestelyiden osalta käänny toimiston puoleen, valmennuksen sisällön osalta kysymyksiisi vastaavat mielellään Kaarina, sisaiset.tarkastajat@theiia.fi ja Niina.