‹ Takaisin

Valtioneuvoston periaatepäätös kansalliseksi korruptionvastaiseksi strategiaksi ja toimenpideohjelmaksi 2021–2023

Strategialla pyritään lyhyellä aikavälillä tehostamaan korruption torjuntaa ja pitkällä aikavälillä rakentamaan yhteiskuntaa, jossa korruptiolla ei ole menestymisen mahdollisuuksia.

Toimenpideohjelman toimeenpano tapahtuu vuosina 2021–2023. Lisätietoa asiasta löydät täältä.  

Lisätietoa ajankohtaisista korruptioon liittyvistä asioista on tarjolla myös mm. perjantaina 10/9, jolloin Venla Mäntysalo alustaa aiheesta ”Epäeettisestä tuomittavaan – korruption monet muodot”. Lisätietoa tämän osalta löydät oheisen linkin kautta: Väärinkäytösriskit – tunnista ja tutki | Sisäiset tarkastajat ry (theiia.fi)

SEKÄ 65 v. Juhlaseminaarissamme 3.11 – lisätietoa ohjelmasta ja ilmoittautuminen tämän asian osalta täältä: IIA Suomen 65 v. -juhlaseminaari | Sisäiset tarkastajat ry (theiia.fi)

Ja ohessa linkki päivitettyyn korruptionvastaisten toimenpiteiden tarkastamiseen. Updated! Practice Guide: Auditing Anti-corruption Activities | Sisäiset tarkastajat ry (theiia.fi)

Yhdistyksemme on mukana ”SANO EI KORRUPTIOLLE -kampanjassa”. Lisätietoa kampanjan osalta löydät täältä: Yhdistyksemme ilmoittautui mukaan – ”SANO EI KORRUPTIOLLE -kampanjaan” | Sisäiset tarkastajat ry (theiia.fi)