‹ Takaisin

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 16.9.2020

Sisäiset tarkastajat ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 16.9.2020 Salmisaaressa, Technopoliksen tiloissa. Tällä kertaa Vuosikokousta pystyi seuraamaan myös etänä. Hallitukseen tuli kaksi uutta jäsentä: Arja Kaski-Nurmi ja Hannele Malin – lämpimästi tervetuloa! Yhdistyksen jäsenmaksut pysyivät samoina. Yhdistyksen jäsenet voivat lukea sisäänkirjautuneena aiheesta lisää sivujen jäsenosiosta, kohdasta Kuukausikokousten materiaalit https://theiia.fi/jasenalue/

Hallituksen puheenjohtaja Sakari Lehtinen esitteli yhdistyksen toimintakertomuksen, sekä kävi lävitse yhdistyksen strategiset painopistealueet toimintasuunnitelmasta, jotka ovat seuraavat:

  • Tuemme sisäisten tarkastajien osaamisen kehittymistä
  • Vahvistamme sisäisen tarkastuksen ammattikuntaa
  • Luomme sisäisille tarkastajille jatkuvaa arvoa

Yhdistyksen kokous kutsui hallituksen esityksestä yhdistyksen kunniajäseneksi Kari Storckoviuksen. Kari on noin 15 vuoden aktiivisella toimikunta- ja hallitustyöllään, sekä kehittänyt sisäisten tarkastajien ammattia, että lisännyt hyvään hallintotapaan, sisäiseen valvontaan ja riskienhallintaan liittyvää tietoa Suomessa. Karin puheenjohtajakaudella yhdistyksen sidosryhmätoimintaa vietiin voimakkaasti kohti kansainvälisempää suuntaa. Työesteiden vuoksi Kari ei valitettavasti päässyt paikan päälle tuoreeltaan vastaanottamaan onnitteluja, mutta hän oli valmistellut lämminhenkisen kiitostervehdyksen luettavaksi yhdistyksen vuosikokoukselle. Vielä kerran – lämpimät onnittelut Karille!

Ohessa vielä muutama tunnelmakuva Vuosikokouksen loppuosasta, kun Hannu Kananen päätti pitkän, ansiokkaan ja monipuolisen hallituskautensa yhdistyksessä – Hannu on toiminut mm. hallituksen puheenjohtajana sekä Advocacy toimikunnan vetäjänä. Kiitospuheesta ja -sanoista vastasivat hallituksen puheenjohtaja Sakari Lehtinen ja Past President Maliina Hakala-Kivinen. Vaikka Hannu päättikin nyt hallitustaipaleensa, niin yhteinen IIA matka toki jatkuu vielä vahvasti Hannun kanssa mm. Advocacy toimikunnassa.