CIA-valmennus kevät 2019 – save the date!

Kurssi

Aika

06.03.2019 08:30 - 28.03.2019 16:00

Paikka

Helsinki, paikka tarkentuu

Hinta

Jäsenet: Tulossa

Muut: Tulossa

Kurssin kuvaus

CIA-Tutkintoon valmentava koulutus

Valmennus pidetään Helsingissä 6., 7., 19. ja 28.3.2019. Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin. Merkitse jo nyt kalenteriin.

Mikäli tulevaisuuden suunnitelmissasi on suorittaa CIA-tutkinto, on tämä käytännönläheinen ja osallistava kurssi sinua varten!  Koska tenttiin valmistautuminen on pitkälti yksinäistä puurtamista, on valmennuskurssin tavoitteena yhdessä ryhmän kanssa keskustella tärkeimmistä tenttiin valmistautumiseen liittyvistä kysymyksistä ja haasteista sekä kerätä ryhmän avulla motivaatiota omaan valmistautumiseen.

Kurssilla käydään läpi jokaisen kolmen CIA-tentin osion keskeisimmät teemat, keskittyen erityisesti tentissä painotettaviin sekä haastaviin osa-alueisiin. Kurssin aikana ratkotaan runsaasti esimerkkitenttikysymyksiä sekä pohditaan yhdessä perusteita oikeille ja väärille vastauksille. Saat myös jokaiselle kerralle kotitehtäviä, joiden tekemiseen on hyvä varata aikaa kurssipäivien välissä. Kurssilla käydään myös perusteellisesti läpi kaikki asiat, jotka sinun tulee tietää tenttiin valmistautumisen kannalta; mm. tenttiin rekisteröityminen, tentin tekninen toteutus, vastaustekniikka sekä koeosioiden rakenne ja painotus.

Valmennusryhmän tavoitteena on antaa CIA-kokelaalle mahdollisimman hyvät valmiudet päästä CIA-tentistä läpi ensimmäisellä yrittämällä. Suurin osa valmistautumisesta tapahtuu kuitenkin itseopiskeluna, mutta ryhmän säännölliset kokoontumiset luovat rytmiä opiskelulle ja tapaamisten yhteydessä on mahdollisuus pohtia yhdessä ryhmän kanssa itselleen haastavia kysymyksiä. Kurssi on suunniteltu CIA Learning System –valmennusmateriaalin pohjalta (ks. lisätiedot alhaalta).

Otteita aikaisemmista valmennuskurssin palautteista:

”Tuoretta ja hyvää kokemusta, joten aineisto ja esittäminen vastasivat kurssin tavoitteita.”

”Niina keskittyi hyvin olennaiseen, saimme tentin kannalta hyviä tärppejä. Kouluttaja painosti nimenomaan tentissä menestymiseen, mikä oli tarkoituskin.”

Koulutuksen hintaan kuuluvat aamukahvit, lounas sekä iltapäiväkahvit. Opetuskielenä toimii suomi, mutta kurssimateriaali on englanniksi. Agenda saattaa hieman käytännössä poiketa edellä esitetystä suunnitelmasta, riippuen ryhmän tarpeista ja etenemisestä.

Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin. Ilmoittautumiset 19.2.2019 mennessä. Jos ilmoittautuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tai ilmoittautumista ei peruuteta, niin veloitamme molemmissa tapauksissa koko kurssimaksun. Kysythän paikkoja koulutukseen myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen (sisaiset.tarkastajat(at)theiia.fi). Huomioithan, että tämä kurssi on mennyt lähes joka kerta täyteen (maksimiosallistujamäärä on 10), eli varmistathan paikkasi ajoissa mikäli haluat kurssille mukaan!

KOULUTUSMATERIAALI

Valmennusmateriaalina kurssilla käytetään digitaalista IIA Learning System valmennuspakettia, joka sisältää e-kirjat jokaiseen CIA-tentin osioon sekä interaktiivisen online testi- ja opiskeluympäristön. Kurssille osallistuminen edellyttää CIA IIA Learning System valmennuspaketin ostamista. Huomioithan, että materiaalia ei saa jakaa elektronisesti. Saat CIA valmennuspaketin yhdistyksen toimistolta jäsenhintaan 700 euroa + alv (10%) ja ei jäsenille hintaan 1050 euroa + alv.  Valmennuspaketin tilaus

TIETOA CIA SERTIFIKAATTIMUUTOKSESTA

Oheisesta linkistä tietoa CIA sertifikaatin muutoksista https://global.theiia.org/certification/CIA-Certification/Pages/cia-exam-why-and-how-its-changing.aspx

Jos sinulla on käytössäsi IIA CIA Learning System Versio 5, ja sinulle jää osia CIA:sta tentittäväksi vuoden 2019 puolelle, niin pystyt päivittämään IIA CIA Learning System -itseopiskelupaketin maksutta seuraavasti www.learncia.com/upgrade. Toimi joka tapauksessa 30 kesäkuuta 2019 mennessä.

LISÄTIEDOT KOULUTUKSESTA JA KURSSIMATERIAALISTA

Lisätietoja koulutuksesta ja kurssimateriaaleista saat yhdistyksen toimistolta (sisaiset.tarkastajat(at)theiia.fi).

Puhujat

Niina Ratsula

Niina Ratsula

KTM, CCEP-I, CIA, CCSA, CRMA. Niina Ratsula on vetänyt CIA-valmennusta vuodesta 2013. Tänä aikana tentti sekä sisältövaatimukset ovat muuttuneet useaan kertaan ja kurssilla on ehditty kokeilemaan monia vaihtoehtoisia oppimismuotoja, joista parhaat ovat säilyneet tähän päivään. Niinan ohjaustekniikka perustuu käytännön kokemukseen tentistä, jonka hän on itse suorittanut vuonna 2013, sekä valmennusvuosien aikana havaittuihin keskeisiin oppeihin. Niinalla on yli kymmenen vuoden kokemus Nokian ja Kemiran palveluksessa compliance-ohjelmista, sisäisestä tarkastuksesta ja sisäisen valvonnan kehittämisestä. Hän on kokenut kouluttaja ja myös kirjoittanut näistä aihealueista kirjoja.