CIA itseopiskelun tuki, valmennuspaketti 2019

Kurssi

Aika

01.01.2019 00:00 - 31.12.2019 23:59

Paikka

Hinta

Jäsenet: CIA itseopiskelupaketti 695 € + alv
Muut: CIA itseopiskelupaketti 1050 € + alv

Kurssin kuvaus

Voit ostaa kauttamme IIA:n CIA Learning System -itseopiskelupaketin (Versio 6). Huomioithan, että yhdistyksemme myymä IIA CIA Learning System Versio 6 on kokonaan digitaalisessa muodossa. Printtausohje Materiaalia ei saa jakaa elektronisesti.

Tehtyäsi tilauksen sivuiltamme, saat yleensä 1-2 työpäivän sisällä sähköpostiisi tunnukset CIA Learning System:iin, jota kautta pääset kirjautumaan sisään.

Lisätietoa IIA CIA Learning System -itseopiskelupaketista: https://www.learncia.com/

Huomioithan, että pääset kirjautumaan CIA Learning System:iin kahden vuoden ajaksi. IIA Global tarjoaa kuitenkin ilmaiseksi puolen vuoden pidennysjakson, jos olet rekisteröitynyt tenttiosuuteen. Saat tämän pidennyksen lähettämällä meille Authorization to Test -vahvistuksen. Tämä voidaan tarvittaessa toistaa niin monta kertaa kuin on tarpeen. Kaikki kolme tenttiä täytyy kuitenkin läpäistä kolmessa vuodessa niiden aloittamisesta.

Yhdistys tarjoaa myös vuosittain CIA-tutkintoon valmentavaa kurssia, joka on suunniteltu CIA -valmennusmateriaalin (CIA Learning System) pohjalta. Suosittelemme lämpimästi kurssille osallistumista. Valmennukseen osallistuminen edellyttää valmennuspaketin ostamista etukäteen. Tenttiin voi valmistautua myös itsenäisesti valmennuspaketin avulla.

Katso lyhyt video CIA:n tutkintomuutoksista.

 

Tulevat tapahtumat