COSO Internal Control -sisäisen valvonnan sertifikaatti valmennus

Kurssi

Aika

23.08.2022 08:30 - 25.08.2022 13:30

Paikka

Original Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki / Etäyhteys

Hinta

Jäsenet: Early Bird -hinta 15.6.2022 asti 1495,-€ + alv
16.6.2022 lähtien 1595,-€ + alv
Muut: 1995,-€ + alv

ISACA Finland ja Tietoturva ry:n jäsenet 1795,- (alennuskoodilla)

Kurssin kuvaus

Huom. Voit valita osallistumistavaksi joko paikalla olon tai etäosallistumisen. Ilmoita tästä ilmoittautuessasi. Varaamme oikeuden tarvittaessa järjestää tilaisuuden kokonaan etänä. Ilmoitamme tästä osallistujille.

Mikäli tulevaisuuden suunnitelmissasi on suorittaa sisäisen valvonnan COSO-tutkinto (COSO Internal Control Certificate), on tämä kurssi sinua varten! Valmennusryhmän tavoitteena on antaa mahdollisimman hyvät valmiudet päästä COSO-tentistä läpi ensimmäisellä yrittämällä.

Hyvän hallinnon vaateet korostuvat entistä selvemmin, sekä yksityisellä että julkisella puolella. COSO:n sisäisen valvonnan sertifikaattiohjelma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää asiantuntemustasi sisäisen valvonnan järjestelmästä ja antaa hyvät valmiudet sisäisen valvonnan arviointiin, sekä sen suunnitteluun ja toteuttamiseen.  Saat tämän sertifikaattiohjelman nyt kauttamme – ohjelma perustuu COSO:n tuottamaan aineistoon. Ansaitse COSO-sertifikaatti yhdistämällä itseopiskelua ja käytännön työpaja, jota seuraa online-tentti.

Ohjelma perustuu COSO:n sisäisen valvonnan (Integrated Framework v 2013) viitekehykseen ja sisältää case -harjoituksia. Kurssin tavoitteena on saada hyvä osaaminen ja ymmärtäminen COSO:sta. Saat myös käytännön työkalut siihen, miten voit käyttää viitekehystä organisaatiossasi.

Kurssi sopii mm. sisäisille tarkastajille, kontrolleista (internal controls) vastaaville henkilöille, tilintarkastajille sekä riskienhallinta ja compliance vastuuhenkilöille, joilla on noin 2-6 vuoden kokemus.

Kurssi sisältää yhteensä 3 osaa, jossa

  • ensimmäinen osa on omaehtoista verkko-opiskelua (4,5 tuntia), joka on hyvä olla suoritettuna ennen valmennusta, ja se on ehdottomasti oltava suoritettuna ennen tenttiä
  • toinen osa on valmennusta läsnä / virtuaalisesti (2,5 päivää, 23.-25. elokuuta)
  • kolmas osa on online-tentti. Testi tehdään ns. open-books -metodilla, eli tenttiä tehtäessä saa hyödyntää COSO-ohjelman opiskelumateriaalia.

Valmennuksen opetuskieli on suomi, opiskelumateriaali, omaehtoinen verkko-opiskelu ja tentti ovat englanniksi.

Saat linkin verkko-opiskelu -osuuteen ennen lähiopetusta. Samoin lähetämme sähköpostitse materiaalin valmennuspäiviä varten, joka sinun tulee ehdottomasti printata itsellesi, ennen kuin osallistut valmennukseen. Koska tentti on ns. open-books, niin tähän printattuun materiaaliin tehdään valmennuksessa runsaasti tentistä suoriutumista helpottavia merkintöjä, korostuksia ja muistiinpanoja.

Saat oikeuden tehdä tentin, kun olet suorittanut sekä omaehtoisen verkko-opiskelun että osallistunut valmennukseen. Sinulla on 90 päivää aikaa tehdä tentti ja läpäistä se hyväksytysti.

Ohessa vielä englanninkielinen kurssikuvaus. COSO Internal Control Certificate

Hinta sisältää kokonaisuuden itseopiskelu, valmennus ja tentin suorittaminen.

COSO-sertifikaatti ei edellytä vuotuista CPE-raportointia sertifikaatin ylläpitämiseksi.

Huomioithan, että viimeinen ilmoittautumispäivä tähän koulutuskokonaisuuteen on 1.8.2022!

Kysythän paikkoja koulutukseen myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen (sisaiset.tarkastajat(at)theiia.fi).

Viimeinen kuluton peruutuspäivä on 26.7.2022! Jos ilmoittautuminen perutaan 26.7. jälkeen tai ilmoittautumista ei peruuteta, niin veloitamme molemmissa tapauksissa koko osallistumismaksun.

CPE: 25,5

AIKATAULU:

23.8.2022

24.8.2022

25.8.2022

Puhujat

Markus Leinonen

Markus Leinonen

Markus Leinosen IT-ura lähti liikkeelle 13-vuotiaana hankitusta kotitietokoneesta, ja ensimmäisen palkallisen ohjelmointityön hän teki 16-vuotiaana. Turun kauppakorkeakoulussa Markus opiskeli pääaineena tietojärjestelmätiedettä, ja sen jälkeinen työura on johtanut IT-päällikön, ohjelmoijan, tietokanta-administraattorin, SAP-asiantuntijan, projektipäällikön ja IT-tarkastajan tehtävien kautta IT-alan ulkopuolelle sisäisen tarkastuksen, sisäisten kontrollien, ja SOX-kontrollien maailmaan. Kuusitoista vuotta sisäisenä tarkastajana joista viisi ulkoistetun palvelun tarjoajana ja kolme SOX-kontrollien parissa, sekä kolme vuotta sisäisten kontrollien kehittäjänä ovat tuoneet Markukselle laajan kokemuksen erilaisten organisaatioiden riskienhallinnasta, kontrolleista, ja niiden kehittämisestä. Markus on luennoinut ja kouluttanut mm. lukuisissa IIAn ja ISACAn koulutusohjelmissa ja seminaareissa, ja hänellä on CIA, CISA, COSO Internal Controls ja COSO ERM -sertifikaatit.

Tulevat tapahtumat