‹ Takaisin

Hieno edistysaskel julkisen sektorin hyvän hallinnon varmistamiseksi ja julkisten varojen käytön valvonnan kehittämiseksi!

Sote-uudistuksen ja hyvinvointialueiden perustamisen myötä https://valtioneuvosto.fi/-/1271139/hallituksen-esitys-sote-uudistuksesta-ja-sen-lainsaadanto-hyvaksyttiin-eduskunnassa tulee alueille perustettavaksi riippumaton sisäinen tarkastus!

Sisäiset tarkastajat ry on valmiina auttamaan hyvinvointialueita laadukkaan ja riippumattoman sisäisen tarkastuksen järjestämiseksi. Autamme avaamaan käsitteellisesti, mitä sisäinen tarkastus tarkoittaa ja mitä tarkoittaa riippumattomuus. Selkeytämme sisäisen tarkastuksen roolia suhteessa alueiden eri tarkastus- ja arviointitoimijoiden rooleihin ja yhteistyöhön (hyödyntäen globaalia Kolmen linjan mallia – lisätietoa tästä Kolmen linjan mallista löydät mm. täältä.).

Tulemme uudistamaan maakuntauudistustyössä tehtyä informaatiota (Maakunnan sisäisen tarkastuksen järjestämisperiaatteet | Sisäiset tarkastajat ry (theiia.fi) ja lisäämään koulutusta.

Lisätietoa ja yhteydenotot sähköpostitse sisaiset.tarkastajat@theiia.fi tai soittamalla toiminnanjohtajalle Kaarina Sinersalo puh 050 325 7255, sähköposti kaarina.sinersalo@theiia.fi.