CIA -sisäisen tarkastuksen ammattitutkinnon valmennus, I osa 15.-16.4.2024 ja II osa 28.-29.11.2024 – Save the Date!

Lisätiedot

Aika

15.04.2024 08:30 - 29.11.2024 16:00

Paikka

Helsinki / Etäyhteys

Hinta

Jäsenet: TBA
Muut: TBA

Tapahtuman kuvaus

Hinnat, ilmoittautuminen ja OSA III tulossa – lisää päivät jo nyt kalenteriisi!

CIA – CERTIFIED INTERNAL AUDITOR – AINOA KANSAINVÄLINEN SISÄISEN TARKASTUKSEN AMMATTITUTKINTO

Tervetuloa CIA- sisäisen tarkastuksen ammattitutkinnon valmennukseen. Voit valita haluatko osallistua koko valmennukseen TAI vain yksittäisiin osioihin. Huom. Voit hyvin ilmoittautua esim. CIA-valmennuksen 3. osaan, vaikka et olisikaan osallistunut 1. tai 2. osaan. CIA- sisäisen tarkastuksen ammattitutkintoa ei tarvitse suorittaa järjestyksessä!

Mikäli tulevaisuuden suunnitelmissasi on suorittaa CIA- sisäisen tarkastuksen ammattitutkinto, on tämä käytännönläheinen ja osallistava kurssi sinua varten!  Koska tenttiin valmistautuminen on pitkälti yksinäistä puurtamista, on valmennuskurssin tavoitteena yhdessä ryhmän kanssa keskustella tärkeimmistä tenttiin valmistautumiseen liittyvistä kysymyksistä ja haasteista sekä kerätä ryhmän avulla motivaatiota omaan valmistautumiseen.

Uudistettu valmennuskokonaisuus on rakennettu kolmeksi kahden päivän kokonaisuudeksi, joiden jokaisen aikana perehdytään yhteen tenttiosioon. Voit halutessasi ilmoittautua yhteen osioon kerrallaan, taikka kaikkiin samalla kertaa. Edellytyksenä on, että olet hankkinut CIA IIA Learning System -valmennuspaketin.

Kurssilla käydään läpi jokaisen kolmen CIA-tentin osion keskeisimmät teemat, keskittyen erityisesti tentissä painotettaviin sekä haastaviin osa-alueisiin. Kurssin aikana ratkotaan runsaasti esimerkkitenttikysymyksiä sekä pohditaan yhdessä perusteita oikeille ja väärille vastauksille. Tavoitteena on, että olet jo ennen valmennusta ehtinyt perehtymään digitaaliseen aineistoon. Jokaisen osion toisen päivän lopuksi pidetään harjoitustentti, jonka avulla saat realistisen kuvan osaamisestasi.

Jokaisen valmennuksen alussa käymme läpi tenttiin liittyviä käytännön asioita, mm. tenttiin rekisteröityminen, tentin tekninen toteutus, vastaustekniikka sekä koeosioiden rakenne ja painotus. Mikäli nämä ovat sinulle jo tuttuja, voit jättää ensimmäisen aamun ensimmäisen tunnin väliin.

Valmennusryhmän tavoitteena on antaa CIA-kokelaalle mahdollisimman hyvät valmiudet päästä CIA-tentistä läpi ensimmäisellä yrittämällä. Suurin osa valmistautumisesta tapahtuu kuitenkin itseopiskeluna, mutta ryhmätyöskentely tuo ryhtiä ja motivaatiota opiskelun tueksi, sekä tarjoaa sinulle mahdollisuuden pohtia yhdessä ryhmän kanssa itselleen haastavia kysymyksiä. Kurssi on suunniteltu CIA Learning System –valmennusmateriaalin pohjalta (ks. lisätiedot alta).

OTTEITA AIKAISEMMISTA CIA SISÄISEN TARKASTUKSEN AMMATTITUTKINNON VALMENNUSKURSSIN PALAUTTEISTA:

”Tuoretta ja hyvää kokemusta, joten aineisto ja esittäminen vastasivat kurssin tavoitteita.”

”Valmentaja keskittyi hyvin olennaiseen, saimme tentin kannalta hyviä tärppejä. Kouluttaja panosti nimenomaan tentissä menestymiseen, mikä oli tarkoituskin.”

”Valmennuksen avulla sain uskoa ja varmuuden siitä, että pystyn suorittamaan CIA sisäisen tarkastuksen ammattitutkinnon.”

Opetuskielenä toimii suomi, mutta kurssimateriaali on englanniksi. Agenda saattaa hieman käytännössä poiketa edellä esitetystä suunnitelmasta, riippuen ryhmän tarpeista ja etenemisestä.

Valmennusmateriaalina kurssilla käytetään digitaalista IIA Learning System valmennuspakettia, joka sisältää e-kirjat jokaiseen CIA-tentin osioon sekä interaktiivisen online testi- ja opiskeluympäristön. Kurssille osallistuminen edellyttää CIA IIA Learning System valmennuspaketin ostamista.Huomioithan, että materiaalia ei saa jakaa elektronisesti. Saat CIA valmennuspaketin yhdistyksen toimistolta jäsenhintaan 695 euroa + alv (10%) ja ei jäsenille hintaan 1050 euroa + alv. Valmennuspaketin tilaus

LISÄTIEDOT KOULUTUKSESTA JA KURSSIMATERIAALISTA

Lisätietoja koulutuksesta ja kurssimateriaaleista saat yhdistyksen toimistolta (sisaiset.tarkastajat(at)theiia.fi). Lue lisätietoja myös Certification Candidate Handbookista.

MENESTYSTÄ KAIKILLE TUTKINTOON VALMISTAUTUMISEEN!!!

CIA -SISÄISEN TARKASTUKSEN AMMATTITUTKINTO OSA I

CIA -SISÄISEN TARKASTUKSEN AMMATTITUTKINTO OSA II

CIA -SISÄISEN TARKASTUKSEN AMMATTITUTKINTO OSA III

Puhujat

Martta Rajalahti

Martta Rajalahti

KTM, CIA, CCA, HHJ. Martta Rajalahti on kokenut sisäinen tarkastaja ja aktiivinen Sisäiset tarkastajat ry:n jäsen. Martalla on pitkä kokemus finanssialalta ja myös tarkastustoiminnon johtamisesta. Tällä hetkellä Martta tekee töitä OP Ryhmän sisäisessä tarkastuksessa Senior Internal Auditorina ja on ECIIA:n hallituksen jäsen.

Tulevat tapahtumat