Kevätseminaari ”Audit User Experience”

Lisätiedot

Aika

15.05.2019 09:00 - 15.05.2019 17:00

Paikka

Hanasaari, Hanasaarenranta 5, 02100 Espoo

Hinta

Jäsenet: IIA- & ISACA -jäsenet Early Bird 21.3. mennessä 595 € + alv
22.3. lähtien 695 € + alv
toinen tai useampi osallistuja samasta organisaatiosta 495 € + alv / hlö

Muut: 695 € + alv

Tapahtuman kuvaus

Tervetuloa Sisäiset tarkastajat ry:n perinteiseen Kevätseminaariin toukokuussa 2019! Seminaarin teemana on Audit User Experience.

”Agendalla kaikki se, jolla vaikutamme mielikuvaan sisäisestä tarkastuksesta. Hallitusraportoinnista uusiin medioihin ja hissipuheisiin. Sitä on Audit User Experience.

Keskitymme kevätseminaarissa siihen, että

  • annamme vinkkejä, miten herättää mielenkiinto; tehdä itsensä ymmärretyksi lyhyesti ja ytimekkäästi; saada viesti perille riippumatta siitä, onko kohteena hallitus, tarkastusvaliokunta, johto tai muu organisaatio.
  • autamme oivaltamaan mahdollisuudet, joita uudet mediat ja tekniikat tähän tarjoavat.
  • jaamme ajatuksia siitä, miten kehittää sisäisen tarkastuksen käyttökokemusta ja vaikuttavuutta tavalla, joka herättää palon sisäiseen valvontaan.”

Näin löydät perille.

Viimeinen ilmoittautumispäivä tähän seminaariin on 30.4.2019! Jos ilmoittautuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tai ilmoittautumista ei peruuteta, niin veloitamme molemmissa tapauksissa koko osallistumismaksun.

Kysythän paikkoja seminaariin myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen (sisaiset.tarkastajat(at)theiia.fi).

MAJOITUSKIINTIÖ:

Kokoushotelli Hanaholmen, Hanasaarenranta 5, 02100 Espoo

Tarvittaessa osallistujat varaavat huoneensa itse hotellista ajalle 14.-15.5.2019 alla olevia yhteystietoja sekä kiintiötunnusta ”1905IIAFIN” käyttämällä. Majoituskiintiö on voimassa 11.4.2019 saakka, jonka jälkeen mahdolliset käyttämättä jääneet huoneet vapautetaan muiden asiakkaiden käyttöön.

Yhden hengen huone                        142 euroa / huone

Huonehinta sisältää aamiaisen ja aamusaunan.

Varaukset: Kokoushotelli Hanaholmen
Sähköposti: reception@hanaholmen.fi

Aikataulu

15.05.2019

08:45

Ilmoittautuminen ja aamukahvi

09:15

Seminaarin avaus

09:30

Key Note; Naohiro Mouri, IIA Global & AIG

10:20

Verkostoituminen

10:30

Key Note: Viestinnän ammattilaisen näkökulma sisäisen tarkastuksen Audit User Experienceen; Elina Melgin, ProCom ry

11:15

Key Note: Moderni sijoittajaviestintä

  • Kuinka lisätä yhtiön tunnettavuutta
  • Digitaalisen viestinnän mahdollisuudet säännellyssä ympäristössä
  • Hallituksen jäsenen näkökulmia raportoinnin uudistamiseen

Hanna-Maria Heikkinen, Cargotec Oyj

12:00

Lounas

13:00

Miten pidät onnistuneen hissipuheen sisäisestä tarkastuksesta?; Paavo Häikiö, Yle

13:30

Siirtyminen linjaluennoille

LINJA A

13:35

TBA

14:20

Tauko

14:30

Tietoturvan ilosanomaa videoilla; Kimmo Rousku, Väestörekisterikeskus

LINJA B

13:35

Vastuullinen sijoittaminen

  • Mitä vastuullinen sijoittaminen on?
  • Miten vastuullista sijoittamista tehdään käytännössä Evlissä?

Outi Helenius, Evli Bank

14:20

Tauko

14:30

Miten data-analytiikkaa tarkastetaan?; Antti Rantakari, IIA:n data-analytiikka työryhmä & Nordea

LINJA A & B

15:15

Verkostoituminen ja iltapäiväkahvi

15:40

Key Note; Arja Talma, hallitusammattilainen

16:00

Kriisiviestintä; Harri Saukkomaa, Tekir

16:45

Siirtyminen taidenäyttelyyn

17:00

Taidenäyttely ja kuohuviinit

Puhujat

Naohiro Mouri

Naohiro Mouri

Naohiro Mouri is IIA Global Chairman of the Board 2018 – 2019. Mouri-san is Executive Vice President and Chief Auditor of American International Group (AIG), a global property-casualty, life and retirement, and general insurance company based in New York. In a career spanning more than 20 years, Mouri-san has held a number of chief auditor positions. Before joining AIG, he was a Statutory Executive Officer, Senior Vice President and Chief Auditor for MetLife Alico Insurance K.K. Japan. He also led the audit departments at J.P. Morgan Asia Pacific; Shinsei Bank; Morgan Stanley Japan; and Deutsche Bank Japan. He began his career at Arthur Andersen in Atlanta and Tokyo.

Hanna-Maria Heikkinen

Hanna-Maria Heikkinen

KTM Hanna-Maria Heikkinen toimii Cargotecin sijoittajasuhdejohtajana. Aiemmin hän on toiminut Valmetin ja YIT:n sijoittajasuhdejohtajana, ja sitä ennen kymmenen vuoden ajan Nordeassa. Hanna-Maria on myös Helenin ja Nordean Kiinnitysluottopankin hallituksen ja tarkastusvaliokunnan jäsen, ja hän vetää myös Kiinnitysluottopankin tarkastusvaliokunta.

Harri Saukkomaa

Harri Saukkomaa

Mediavaikuttaja, viestintäyrittäjä ja toimittaja Harri Saukkomaan ydinosaamista on maineenhallinta, brändin rakentaminen, kriisiviestintä sekä johdon sparraaminen. Saukkomaa on viestintätoimisto Tekirin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja. Vankan mediakokemuksensa kautta Saukkomaa ymmärtää, miten media ja liiketoiminta toimivat.

Saukkomaa on uransa aikana perustanut kolme tv-tuotantoyhtiötä ja ollut perustamassa Radio Helsinkiä. Tämän lisäksi Saukkomaa on toiminut HKScanin osapäiväisenä viestintäjohtajana vuosina 2010–2012, ja kirjoittanut useita kirjoja. Saukkomaalle on myönnetty työstään Tiedonjulkistamisen valtionpalkinto sekä Suomen Kuvalehden journalistipalkinto.

Paavo Häikiö

Paavo Häikiö

Yle Radio Suomessa arki-iltapäiviä juontava Paavo Häikiö on palkittu Ylen parhaana radiojuontajana. Radion lisäksi Häikiö juontaa säännöllisesti Yle TV1:n Puoli seitsemän ohjelmassa. Koulutukseltaan hän on taiteen maisteri Taideteollisesta korkeakoulusta, missä hänen lopputyönsä käsitteli luovien alojen strategista suunnittelua ja pitchausta. Ennen Yleisradiota Häikiö työskenteli kymmenen vuotta tuottajana ja plannerina mm. mainostoimistoissa, Mediakeskus Lumessa ja Intervisiossa, missä hän oli mukana tuottamassa Suomen ainoaa Emmy-palkittua televisio-ohjelmaa Staraokea. Häikiö on opiskellut myös elokuvakritiikkiä ja televisioformaatteja, sekä suorittanut vuoden mittaiset erikoistumisopinnot Ranskan kansallisessa AV-instituutti INA:ssa Pariisissa. Vapaa-aikanaan Häikiö harrastaa frisbeegolfia, sulkapalloa ja sählyä, vetää pojilleen partioryhmää, sekä opettelee vanhan omakotitalon huoltohommia kodissaan Itä-Helsingissä.

Kimmo Rousku

Kimmo Rousku

Kimmo Rousku on laaja-alainen digitalisaatiolla avulla tapahtuvan toiminnan muuttamisen, ICT- sekä turvallisuuden eri osa-alueiden asiantuntija sekä tietokirjailija. Kimmolla on yli 30 vuoden ura niin ICT-palvelutuotannon kuin tieto- ja kyberturvallisuuden asiantuntija- ja johtamistehtävissä, joista viimeiset yli 20 vuotta hän on toiminut valtionhallinnossa.

Parhaillaan hän toimii Väestörekisterikeskuksessa valtiovarainministeriön asettaman Julkisen hallinnon digitaalisen turvallisuuden johtoryhmän pääsihteerinä (VAHTI). Tietoturva ry valitsi Kimmon Vuoden Tietoturvapäälliköksi vuonna 2014. Kimmo on ollut TiVi-lehden vuoden 100 ICT-vaikuttajaa listalla vuodesta 2011 saakka.

Outi Helenius

Outi Helenius

Outi Helenius toimii vastuullisuusjohtajana Evli Pankissa. Outi on ollut Evlissä vuodesta 2015 lähtien, ja hänen vastuullaan ovat pankin vastuullisuusasiat, sisältäen varainhoidon vastuullisen sijoittamisen. Ennen Evliin siirtymistään Outi on työskennellyt KONEella sijoittajasuhteissa sekä SEBin osaketutkimuksessa. Outi on suorittanut EFFAS Certified ESG Analyst -tutkinnon sekä Aalto EE:n Diploma in Responsible Business and Environmental Management -tutkinnon.

Antti Rantakari

Antti Rantakari

Antti Rantakari toimii Nordeassa sisäisenä tarkastaja päävastuualueenaan ryhmän riskienhallinnan ja sisäisten riskimallien tarkastaminen. Antilla on vuosien kokemus rahoitustoimialan sääntelystä, sen tulkitsemisesta ja vaadittavien toimenpiteiden implementoinnista kontrolliympäristöön. Ennen tuloaan Nordeaan Antti toimi usean vuoden ajan liikkeenjohdon konsulttina KPMG:llä ja oli mukana eri projekteissa, jotka liittyivät muun muassa hyvän hallintotavan, sisäisen valvonnan, riskien tunnistamisen ja hallinnan sekä säännösten noudattamisen arviointiin ja kehittämiseen.

Elina Melgin

Elina Melgin

Filosofian tohtori Elina Melgin toimii ProCom ry:n ja oy:n toimitusjohtajana. Hänellä on 30 vuoden kokemus viestinnän ja markkinoinnin sekä johtamisen tehtävistä erilaisissa organisaatioissa. Melgin on VEN Viestinnän eettisen neuvottelukunnan perustajajäsen ja hänellä on kokemusta myös kansainvälisestä hallitustyöstä (Global Alliance for Public Relations and Communication Management). Aiemmin Melgin työskenteli mm. Nokia Oyj:ssä ja Taideteollisessa korkeakoulussa (nykyisin Aalto Arts). Toimitusjohtajan työn ohella hän tutkii ja kirjoittaa sekä blogeja että akateemisia artikkeleita.