Webinaari: ”CIA -sisäisen tarkastuksen ammattitutkinto” -tietoisku

Lisätiedot

Aika

08.11.2021 08:40 - 08.11.2021 10:15

Paikka

Webinaari

Hinta

Jäsenet: maksuton
Muut: maksuton

Tapahtuman kuvaus

Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma, jossa kerrotaan lisätietoa CIA:sta (Certified Internal Auditor) – sisäisen tarkastuksen kansainvälisestä, globaalista ammattitutkinnosta ja sen suorittamisesta.

Puhujina CIA-valmentaja Martta Rajalahti ja yhdistyksen toiminnanjohtaja Kaarina Sinersalo. Toivomme, että tapahtumasta tulee mahdollisimman vuorovaikutteinen, alustuksen lisäksi aikaa on varattu kysymyksille ja keskustelulle. Laitathan jo etukäteen kysymyksiäsi ilmoittautuessasi tapahtumaan.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille toiminnastamme kiinnostuneille, myös uusille jäsenille, sekä vielä jäsenyyttä harkitseville sisäisille tarkastajille.

Lämpimästi tervetuloa!

Lähetämme ilmoittautuneille 1-2 päivää aikaisemmin linkin etäosallistumista varten.

Ilmoittaudu mukaan 4.11. mennessä. Tämän jälkeen osallistumismahdollisuudesta voi kysellä sähköpostitse toimistolta sisaiset.tarkastajat(at)theiia.fi

CPE: 1

Aikataulu

08.11.2021

08:40

Linjat avautuvat

Virtuaalikahvit

09:00

Webinaari

10:00

Keskustelua ja Q&A

10:15

Tilaisuus päättyy

Puhujat

Martta Rajalahti

Martta Rajalahti

KTM, CIA, CCA. Martta Rajalahti on kokenut sisäinen tarkastaja ja aktiivinen Sisäiset tarkastajat ry:n jäsen. Hän valmentaa CIA-valmennuksen osia I ja II. Martalla on tuoreessa muistissa CIA-tutkinnon suorittaminen vaatimuksineen. Hän antaa mielellään konkreettisia käytännön vinkkejä tentteihin valmistautumisesta, tenttitilanteista ja erityisesti siitä, kuinka lukemisesta selviää työ- ja perhearjen keskellä. Martalla on pitkä kokemus finanssialalta ja tällä hetkellä hän tekee töitä OP Ryhmän sisäisessä tarkastuksessa.

Tulevat tapahtumat