Webinaari: Yhdistyksen Ammatilliset asiat toimikunta esittäytyy

Lisätiedot

Aika

27.08.2021 08:45 - 27.08.2021 10:00

Paikka

Webinaari

Hinta

Jäsenet: Maksuton
Muut: N/A

Tapahtuman kuvaus

Lämpimästi tervetuloa! Tule kuulolle siitä, millä eri tavoin yhdistyksen toiminta tukee ja auttaa sisäistä tarkastajaa työssään. Esittelyvuorossa yhdistyksen Ammatilliset asiat toimikunta.

Tule tutustumaan ammatillisten asioiden toimikuntaan, sen jäseniin ja käytännön tekemiseen. Jäsenet kertovat miksi toimikuntatyöskentely kiinnostaa ja mitä se on antanut oman työn kehittämiseksi. Käydään läpi millaista ohjeistusta ja työkaluja toimikunta on työstänyt ja miten ne ovat jäsenistön käytössä. Osallistujilla on myös mahdollisuus vaikuttaa millaisia työkaluja toimikunta seuraavaksi työstää! Käydään lopuksi läpi miten jäsenet voivat kerätä CPE-pisteitä ammatillista dokumentaatiota suomentamalla.

Etukäteis- ja lisätietoa yhdistyksen toimikuntien, pienryhmien jne. toiminnasta löydät täältä Toimikunnat | Sisäiset tarkastajat ry (theiia.fi).

Kiinnostuitko – ole yhteydessä toimistoon sisaiset.tarkastajat@theiia.fi tai ko toimintaa vetävään yhdistyksen hallituksen jäseneen Hallitus | Sisäiset tarkastajat ry (theiia.fi).

Lähetämme ilmoittautuneille 1-2 päivää aikaisemmin linkin etäosallistumista varten.

Ilmoittaudu mukaan 25.8. mennessä. Tämän jälkeen osallistumismahdollisuudesta voi kysellä sähköpostitse toimistolta sisaiset.tarkastajat(at)theiia.fi

CPE: 1

Aikataulu

27.08.2021

08:30

Linjat aukeaa

08:45

Ajankohtaiset yhdistysasiat

Kaarina Sinersalo

09:00

Toimikunnan esittely

Esittely jäsenille valmistelluista ohjeista ja työkaluista

CPE-pisteiden kerääminen suomennoksilla

 

10:00

Tilaisuus päättyy

10:20

Voit vielä halutessasi jäädä keskustelemaan.

Puhujat

Sanna-Mari Luuri

Sanna-Mari Luuri

Sanna-Mari Luuri on kokenut ja sertifioitu (CIA, CRMA ja CCSA) sisäisen tarkastuksen ja riskienhallinnan ammattilainen, joka toimii tällä hetkellä sisäisen tarkastuksen palveluita tuottavan yhtiön (IA Insight Oy) partnerina. Hän on vastannut yhtiöiden sisäisestä tarkastuksesta sekä johtanut ja toteuttanut toimeksiantoja konsulttina. Hän on Sisäiset tarkastajat Ry:n hallituksen jäsen ja yhdistyksen ammatillisten asioiden toimikunnan puheenjohtaja. Sanna-Mari suhtautuu intohimoisesti sisäisestä tarkastuksesta saatavan lisäarvon konkretisoimiseen sekä uusien toimintatapojen ja työkalujen hyödyntämiseen. Hän haluaa olla vahvasti mukana alan kehittämisessä Suomessa.

Tulevat tapahtumat